adplus-dvertising
You are here:

VIDEO | L-a înjurat Răzvan Oaidă pe Ante Vukusic? Fază incredibilă în timpul meciului FC Botoşani - FCSB 0-2

VIDEO | L-a înjurat Răzvan Oaidă pe Ante Vukusic? Fază incredibilă în timpul meciului FC Botoşani - FCSB 0-2

Superliga

Comentarii

Răzvan Oaidă a avut o ieşire necontrolată în timpul meciului cu FC Botoşani, câştigat de FCSB cu 2-0. Oaidă a aruncat o înjurătură şi pare că îi era adresată lui Antek Vukusic, cel care se afla în apropiera fazei.

Mijlocaşul de 22 de ani a fost rezervă cu FC Botoşani, fosta sa echipă, dar a intrat în minutul 70, în locul lui Octavian Popescu. Oaidă a încercat să iasă în evidenţă la o fază petrecută în minutul 86, dar a pierdut mingea şi l-a înjurat pe unul dintre colegii care i-au cerut explicaţii.

L-a înjurat Răzvan Oaidă pe Ante Vukusic? ”Taci, mă!”

În minutul 86, când FCSB conducea deja cu 2-0, Răzvan Oaidă a încercat o pătrundere pe partea stângă. Mijlocaşul FCSB-ului a luat acţiunea pe cont propriu, deşi a avut posibilitatea să intre şi într-o combinaţie de pase.

Până la urmă, presat de un adversar, Răzvan Oaidă a ieşit cu mingea în aut de poartă. A fost momentul în care mijlocaşul de 22 de ani a izbucnit nervos şi pare că i s-a adresat chiar unui coleg care îi ceruse explicaţii pentru felul în care a tratat faza.

Oaidă a răspuns cu o înjurătură: ”Taci, mă! Ce p... mea vrei?”, a fost reacţia mijlocaşului FCSB-ului. Înjurătura pare care i-a fost adresată lui Ante Vukusic, cel care se afla cel mai aproape de fază şi care putea primi balonul.

Ante Vukusic a jucat din nou pentru FCSB

În vârstă de 29 de ani, Ante Vukusic a fost transferat în această iarnă de FCSB, după ce anul trecut a fost golgheter în campionatul Sloveniei. Atacantul croat a avut însă un start destul de greoi la FCSB. Vukusic a debutat cu Dinamo, în campionat şi a mai prins minute cu Academica Clinceni, din nou cu Dinamo (în Cupă), cu Chindia şi cu FC Botoşani.

Însă atacantul în vârstă de 29 de ani n-a reuşit să înscrie până acum. La meciul cu Hermannstadt a fost lăsat în afara lotului şi au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi intrat deja pe lista neagră a lui Gigi Becali.

Mihai Stoica a ieşit şi a explicat că Ante Vukusic a jucat puţin deoarece este în urmă cu pregătirea fizică. Jucătorul croat a avut puţine apariţii în acest sezon, la fosta sa echipă, NK Olimpija, deoarece a avut un conflict cu cei din conducere.

viewscnt
Articole similare