Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La 43 de ani, Iulian Miu s-a reapucat de fotbal şi a jucat primele sale minute: ”Sper să mizez pe el şi în campionat”. Cum s-a descurcat

VIDEO | La 43 de ani, Iulian Miu s-a reapucat de fotbal şi a jucat primele sale minute: ”Sper să mizez pe el şi în campionat”. Cum s-a descurcat

Fotbal intern

Comentarii

La 43 de ani, Iulian Miu a revenit pe teren. Secundul lui Daniel Opriţa a intrat în amicalul Câmpulung Muscel - Steaua 0-2. Antrenorul Stelei speră să se poată baza pe el şi în campionat. De remarcat că Miu a fost foarte bine primit de galeria Stelei.

În această vară, Iulian Miu a acceptat să fie secundul lui Daniel Opriţa la Steaua, însă fostul fundaş s-a arătat dispus să ajute şi din teren. La 43 de ani, Miu a intrat în timpul amicalului cu Muscel, câştigat de Steaua cu 2-0. Fostul fundaş al lui Bursaspor a încercat să se reacomodeze ritmului şi nu s-a sfiit să apeleze şi la tacklinguri atunci când a fost cazul.

Daniel Opriţa, antrenorul Stelei, speră că se poate baza pe el şi în campionat:: ”El a vrut să intre mai puţin, dar i-am zis să intre mai repede, că am avut încredere în el. Are experienţă, şi-a făcut treaba destul de bine. (Poti sa mizezi pe el si in campionat?) Eu sper. Mai întâi trebuie să mă acomodez şi eu cu liga a patra, să cunosc mai bine echipele”, a declarat Opriţa pentru Telekom Sport.

”A fost frumos, după 16 ani am jucat iar un meci oficial pentru Steaua. Cred că m-am descurcat de minune. Sper ca antrenorul principal, Daniel Opriţa, să mă bage şi pe mine mai mult la meciurile următoare. Să vedem pe ce post, că pot să joc mai multe posturi. Cu toate că am 43 de ani, am avut emoţii destul de mari”, a declarat Miu pentru Telekom Sport.

Iulian Miu a început fotbalul la FC Naţional şi a mai jucat pentru Foresta Suceava, Steaua, Bursaspor, UTA şi Concordia Chiajna. Miu a adunat şi opt selecţii la echipa naţională.

Afla mai multe despre: iulian miudaniel oprita 

viewscnt
Articole similare