Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La pas prin satul olimpic. Marian Drăgulescu ne-a dezvăluit cum arată cazarea: "Suntem patru într-un apartament". Filmare din sala de mese

VIDEO | La pas prin satul olimpic. Marian Drăgulescu ne-a dezvăluit cum arată cazarea: "Suntem patru într-un apartament". Filmare din sala de mese

Jocurile olimpice

Comentarii

Sportivii din delegaţia României au ajuns deja la Tokyo şi ne-au făcut un tur prin satul olimpic. Astfel, prin intermediul lui Marian Drăgulescu sau al Claudiei Nechita, am aflat cum arată sala de mese, sala de forţă sau în ce condiţii sunt cazaţi sportivii care participă la Jocurile Olimpice.

"Am ajuns în satul olimpic, am ajuns pe la miezul nopţii, am dormit doar vreo trei ore, din cauza diferenţei de fus orar. Nu e nicio problemă, am fost la ora 05:00 la micul dejun, ne-am plimbat puţin prin satul olimpic, am văzut unde sunt sălile de mese, de forţă.

E destul de cald în Japonia, dar este bine că avem aer condiţionat peste tot, inclusiv în autobuzele care circulă pe aici. Camerele sunt cam micuţe, eu stau cu un apartament cu două camere, suntem patru sportivi de la gimnastică, box şi judo.

Luni mergem să ne antrenăm în sălile de gimnastică. Până atunci, ne plimbăm prin satul olimpic şi pe la sala de forţă" , a spus Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu va posta zilnic clipuri video, pe pagina sa de Facebook, direct din satul olimpic de la Tokyo.

Iar Claudia Nechita ne-a ajutat cu o filmare direct din sala de mase.

Până să se deschidă sala de judo, Vlăduţ Simionescu s-a pregătit în sala de forţă.

Material scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare