You are here:

VIDEO | Lacrimi pe Naţional Arena! 3500 de copii au pus pasiune în fiecare pas făcut pe gazonul stadionului din Capitală

VIDEO | Lacrimi pe Naţional Arena! 3500 de copii au pus pasiune în fiecare pas făcut pe gazonul stadionului din Capitală

Fotbal

Comentarii

Cupa Centenarului a ajuns la final. 3500 de copii cu vârste între 6 şi 10 ani s-au duelat pe Arena Naţională. Meciurile eliminatorii au fost pline de dramatism.

Puştii de la FC Ruşanu Bucureşti au fost eliminaţi în semifinale la categoria 7 ani, apoi au pierdut finala mică. Şi arbitrii au intervenit să îi consoleze pe puştii născuţi în 2011. Imediat a intervenit antrenorul.

„Cu astfel de meciuri cred că, într-adevăr, îmbătrânim mai repede decât trebuie, dar şi satisfacţia este foarte mare pentru că vezi bucuria şi tristeţea în anumite momente a acestor copii. Ei din asta au de învăţat tot timpul. Şi din bucurii, şi din tristeteţi, toate îi formează pe ei ca om, îi formează ca sportiv şi ăsta e un lucru extraordinar. Şi mândria noastră să îi vedem peste ani de zile că ajung să ne reprezinte chiar şi la echipa naţională dacă se poate”, a spus Florin Ruşanu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cupa centenarului 

viewscnt
Articole similare