Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lampard, cinci înfrângeri în cinci meciuri la revenirea pe banca lui Chelsea. Brentford s-a distrat pe Stamford Bridge, Liverpool, victorie importantă la West Ham

VIDEO | Lampard, cinci înfrângeri în cinci meciuri la revenirea pe banca lui Chelsea. Brentford s-a distrat pe Stamford Bridge, Liverpool, victorie importantă la West Ham

Premier League

Comentarii

Liverpool nu a abandonat încă lupta pentru un loc de Champions League. "Cormoranii" au câştigat în deplasare cu West Ham. "Ciocănarii" au marcat însă primii. Cursa senzaţională a lui Paqueta s-a încheiat cu un gol de generic.

Doar şase minute a stat West Ham la conducere. Gakpo a restabilit egalitatea. Matip a marcat golul victoriei, iar Liverpool a ajuns la trei victorii consecutive. Pentru echipa lui Klopp urmează duelul cu Tottenham.

Cinci înfrângeri din cinci meciuri pentru Lampard! Chelsea a pierdut şi cu Brentford, pe teren propriu. Azpilicueta şi-a dat autogol în prima repriză, iar Mbuemo a risipit emoţiile, cu 12 minute înainte de final. Cu Lampard pe bancă, Chelsea nu a obţinut niciun punct şi a marcat un singur gol.

Surpriza etapei s-a produs la Nottingham. Forest a doborat-o pe Brighton si a iesit din zona retrogradarii in Anglia. "Padurarii" au primit penalty dupa 10 minute, dar Steele i-a scos sutul lui Johnson. Buonanote a marcat la primul meci ca titular in Premier League.

Autogolul lui Gross a bagat echipele la cabine la egalitate, 1-1. Marcator in etapa trecuta cu Liverpool, Neco Williams a fost ghinionistul zilei. Galezul a fost lovit in fata de un adversar. Danilo i-a adus pe Forest in avantaj. Gibbs-White a inchis tabela la 3-1. Forest a acumulat 30 de puncte si a urcat pe 17 in Premier league.  

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare