Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lazio - CFR Cluj 1-0. Traore şi Omrani au ratat ocazii uriaşe în repriza a doua! Campioana are nevoie de un punct cu Celtic, în Gruia, în ultima etapă

VIDEO | Lazio - CFR Cluj 1-0. Traore şi Omrani au ratat ocazii uriaşe în repriza a doua! Campioana are nevoie de un punct cu Celtic, în Gruia, în ultima etapă

UEFA Europa League

Comentarii

Lazio - CFR Cluj 1-0. Correa a marcat singurul gol al partidei de pe Olimpico. Echipa lui Petrescu ratează şansa calificării în primăvara europeană încă de acum şi are nevoie de un punct cu Celtic, în ultima etapă, în Gruia, pe 12 decembrie.

LIVE Lazio - CFR Cluj 1-0 (Correa 25)

Echipele de start:

  • Lazio: Proto - Bastos, Vavro, Acerbi - Lazzari, Parolo, Cataldi, L. Alberto (Patric 80), Jony (Lulic 74) - Adekanye (Caicedo 65), Correa
  • Rezerve: Alia, Guerrieri - Falbo, L. Filipe
  • CFR Cluj: Arlauskis - Cestor, Boli, Burcă, Camora - Bordeianu (Deac 62), Djokovic, Culio - Peteleu (Susic 73), Omrani, Păun (Traore 65)
  • Rezerve: Fernandez - Golofca, Hoban, Paşcanu

Minutul 90+5: Final de meci pe Olimpico. CFR are nevoie de un punct în ultima etapă, pe teren propriu cu Celtic, la Cluj.


Min. 90+4: Susic centrează, Lacina Traore reia cu capul, puţin pe lângă poarta lui Proto.


Min. 86: Lazzari urcă în banda dreaptă, centrează în interiorul careului, Caicedo preia şi se întoarce, dar e blocat de Deac.


Min. 72: Omrani trage puternic, dar pe lânga poarta lui Proto.


Min. 70: GOL ANULAT CFR! Dintr-o centrare din corner, Omrani reia cu capul, slab, iar Lacina Traore înscrie, dar asistentul ridică fanionul şi reuşita este anulată.


Min. 60: Ocazie uriaşă Lazio! Luis Alberto e blocat în ultima clipă, după ce spaniolul a reuşit o acţiune de toată frumuseţea în interiorul careului lui Arlauskis.


Min. 54: Ratare imensă CFR! Păun trage bine pe poarta lui Porto, din unghi, din interiorul careului, portarul lui Lazio respinge în faţă, dar Omrani e blocat în ultima clipă şi nu poate înscrie.


Min. 49: Cataldi trage direct din lovitură liberă, de la mare distanţă, pe lângă poarta lui Arlauskis.


Min. 47: Ocazie mare CFR Cluj! Acerbi este aproape de un autogol de poveste.


Min. 46: Start în repriza secundă.


Min. 45+3: Final de primă repriză.


Min. 45+2: Bordeianu execută o lovitură liberă de la 20 de metri de poarta lui Proto, un pic în lateral, dar mingea se opreşte în zidul format de jucătorii lui Lazio.


Min. 41: Correa ratează monumental! Lansat excelent în adâncime, Correa scapă spre poarta lui Arlauskis, trage cu efect, dar pe lângă poarta lui CFR-ului.


Min. 38: Bară! Djokovic trage puternic de la mare distanţă, dar mingea loveşte bara porţii lui Porto!


Min. 32: Luis Aliberto încearcă un şut de la 18 metri, cu efect, dar mingea trece pe lângă bara din stânga porţii lui Arlauskis.


Min. 27: Primul şut periculos al CFR-ului! Burcă trage puternic din marginea careului lui Lazio, pe lângă poarta lui Proto, după ce doi fotbalişti ai lui Lazio au respins pe spate, cu capul.


Min. 25: GOL LAZIO! Correa deschide scorul, pe Olimpico! Atacantul lazial îl învinge pe Arlauskis cu un şut la colţul lung, în diagonală, după ce fotbaliştii lui Simone Inzaghi au legat o ţesătură excelentă de pase din prima.


Min. 18: CFR Cluj se apără aglomerat, dar o centrare din banda stângă era cât pe ce să ajungă la Correa, dar fundaşii CFR-ului au reuşit să respingă.


Min. 16: Cataldi verticalizează jocul şi înalţă o minge peste apărarea CFR-ului, la care ajunge Adekanye, care reia, dar defectuos, mult pe lângă poarta lui Arlauskis.


Min. 8: După o centrare din stânga, Parolo a reluat spre poartă, din interiorul careului, dar Boli şi Cestor l-au blocat pe căpitanul lui Lazio.


Min 1: A început meciul.


20:46 Avem echipele de start! Dan Petrescu impovizează în banda stângă. Cestor joacă fundaş dreapta, în timp ce mijlocaş dreapta e trimis Petelu, cel care în mod normal juca în apărare. În rest, "Bursucul" a trimis pe teren echipa obişnuită a campioanei României.


Lazio - CFR Cluj, în grupele Europa League | Meciul va fi transmis pe Telekom Sport 1, joi, de la ora 22:00

CFR Cluj se deplasează la Roma, pe Olimpico, acolo unde acum mai bine de 10 ani a învins-o pe AS Roma în grupele Ligii Campionilor. De data aceasta, campioana României merge în Cetatea Eternă pentru o partidă cu Lazio, din grupele Europa League, meci care are o miză uriaşă. Dacă nu pierde cu itailienii, CFR se califică în primăvara europeană din Europa League, o performanţă excepţională pentru Dan Petrescu şi elevii săi, având în vedere grupa din care fac parte.

CFR-ul merge în Italia după două victorii consecutive contra francezilor de la Rennes. Trupa lui Dan Petrescu a acumulat nouă puncte în patru partide din grupa E a Europa League, Celtic e lider cu 10 puncte, Lazio e pe locul trei, cu trei puncte, iar Rennes e ultima în grupă, cu doar un punct. Performanţa CFR-ului e cu atât mai importantă şi lăudabilă în condiţiile în care este realizată fără George Ţucudean (28 de ani), golgheterul "feroviarilor" în sezonul trecut.

Lazio - CFR Cluj, în grupele Europa League | Culio, amintiri frumoase de la Roma pentru clujeni

În septembrie 2018, CFR Cluj mergea în capitala Italiei pentru un meci cu AS Roma, din grupele Ligii Campionilor. Echipa clujeană reuşea un succes care a rămas in istoria fotbalului românesc. CFR o învingea atunci pe AS Roma cu 2-1, după ce argentinianul Juan Culio reuşea o dublă de senzaţie. În prezent, Culio şi Deac sunt singurele legături pe care le mai are CFR-ul cu minunea de la Roma, de acum 11 ani.

Lazio - CFR Cluj, în grupele Europa League | Brigadă din Turcia la meciul care o poate califica pe CFR în primăvară

Partida de pe Olimpico va fi arbitrată de arbitrul turc Ali Palabiyik, care îi va avea ca asistenţi pe Serkan Olguncan şi Cem Satman, iar al patrulea oficial va fi Mete Kalkavan.

Afla mai multe despre: lazio cfr clujeuropa leaguelaziocfr cluj 

viewscnt
Articole similare