Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lazio, cu Radu titular, a învins-o pe Marseille. Vezi golurile superbe ale lui Payet şi Marusic

VIDEO | Lazio, cu Radu titular, a învins-o pe Marseille. Vezi golurile superbe ale lui Payet şi Marusic

UEFA Europa League

Comentarii

Marseille şi Lazio au oferit una dintre cele mai frumoase partide din seara de Europa League. Pe Velodrome, Lazio s-a impus cu scorul de 3-1, dar meciul a fost marcat de reuşitele superbe ale lui Payet şi Marusic.

Wallace a deschis scolul pe Velodrome, iar până la pauză OM nu a reuşit să producă o replică. Şi a doua parte a aparţinut italienilor, Caicedo fiind cel care a majorat diferenţa lui Lazio în minutul 59 al partidei. Marseille a reintrat în meci spre final datorită execuţiei spectaculoase a lui Payet din lovitură liberă. Totuşi, Marusic a redus la tăcere Velodromul, atât datorită reuşitei perfect, în vinclul porţii lui Mandanda, dar şi a faptului că OM nu mai avea nicio şansă. 

Radu Ştefan a primit cartonaşul galben în minutul 30 după ce l-a lovit cu o palmă pe un adversar. 

VEZI MAI JOS TOATE GOLURILE 


Marseille nu mai poate visa la titlu în Franţa. PSG este de neoprit şi nici cel mai înfocat fan al lui OM nu mai poate crede că lucrurile se vor îndrepta. Tot ce îşi pot propune alb-albaştri este să prindă un loc pe podium care i-ar trimite astfel în UEFA Champions League. Marseille este acum pe 4, după două victorii consecutive în campionat. Tot pe poziţia a patra este şi Lazio în Serie A, adversara francezilor din această seară în a treia etapă a grupelor Europa League. 

  • LIVE VIDEO | Marseille - Lazio, 22:00, Telekom Sport 1

Cele două au dezamăgit mai degrabă în primele două jocuri din acest sezon al competiţiei. Ambele au pierdut în faţa nemţilor de la Frankfurt, liderul grupei în acest moment. Diferenţa au făcut-o rezultatele din meciurile cu Apollon. Italienii au câştigat, francezii au făcut doar egal. Cu trei puncte Lazio este pe poziţia a doua, în timp ce Marseille se află pe 3. La italieni sunt suspendaţi Joaquin Correa şi Dusan Basta, eliminaţi în Germania în urmă cu trei săptămâni. Meciul de pe Velodrome se va disputa cu fani în tribune, după ce stadionul a fost suspendat o etapă în urma incidentelor provocate de suporteri în sezonul trecut al Europa League. 

Afla mai multe despre: marseillelazioeuropa league 

viewscnt
Articole similare