Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Legendele fotbalului românesc le-au ţinut piept la miuţă campionilor mondial de la Neymar`s Five: "Ni s-au tăiat beţele"

VIDEO | Legendele fotbalului românesc le-au ţinut piept la miuţă campionilor mondial de la Neymar`s Five: "Ni s-au tăiat beţele"galerie foto

Fotbal

Comentarii

La două zile după victoria cu Suedia, Contra şi-a făcut echipă de old-boys şi a revenit pe teren. Vedetele Marica, Răducioiu sau Marius Niculae au jucat împotriva unor campioni mondiali.

Contra, Răducioiu sau Marica au tras din greu pentru a le ţine piept campionilor mondiali ai competiţiei Neymar junior Five. Miu a susţinut apărarea, Dănciulescu şi Marius Niculae s-au întrecut în sprinturi, iar Zicu ... în ratări.

Ioan Andone a fost antrenorul vedetelor, dar n-a găsit soluţia câştigătoare. Campionii mondiali s-au impus cu 4-1. Zicu a marcat golul vedetelor, dar Contra a pus deja ochii pe alt atacant.

"Ni s-au tăiat puţin beţele, dar a fost bine. O mişcare bună, ne-am revăzut cu mai mulţi prieteni, aşa că totul a fost ok. Marius Niculae are poarta deschisă la echipa naţională" , a declarat Cosmin Contra.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: contramaricaneymarsuediaandone 

viewscnt
Articole similare