Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leipzig - Manchester City 1-1, în ”optimile” Champions League. ”Cetăţenii” rămân favoriţi la calificare

VIDEO | Leipzig - Manchester City 1-1, în ”optimile” Champions League. ”Cetăţenii” rămân favoriţi la calificare
Comentarii

RB Leipzig şi Manchester City au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), miercuri, în manşa tur a fazei optimilor de finală din Champions League

  • Returul este programat pe 14 martie, de la ora 22:00, pe Etihad, din Manchester.

Leipzig - Manchester City 1-1 (Gvardiol 70/ Mahrez 27)

Min. 90+3: Fluier final! 

Min. 70: GOOOLLL Leipzig! Halstenberg centrează din zona cornerului, Gvardiol se înalţă, în duel cu Ruben Dias, şi loveşte balonul perfect cu capul.

Min. 69: Erling Haaland încearcă un şut la colţul lung, dar nu este cadrat bine şi iese în aut de poartă.

Min. 64: Ce ocazieee! Andre Silva ajunge singur cu Ederson, în unghi, dar reuşeşte să-l învingă pe portarul brazilian!

Min. 55: Şansă mare pentru Leipzig! Henrichs prinde un şut periculos la colţul lung, pe jos, dar mingea ocoleşte de puţin buturile lui Ederson.

Min. 53: Ocazie pentru Leipzig! Henrichs reia cu capul periculos, dar mingea trece puţin peste poarta lui Ederson.

Min. 50: Şansă bună pentru City! Gundogan a scos o minge înapoi, la Grealish, iar şutul acestuia a fost respins din apropierea liniei porţii de Schlager.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45+2: Pauză!

Min. 45+1: Ocazie pentru Leipzig! Werner încearcă un şut la colţul lung, dar Ederson reţine în siguranţă.

Min. 35: Şansă mare pentru City! Grealish încearcă un şut la colţul lung, din marginea careului, dar mingea trece peste poartă.

Min. 30: Încă o ocazie pentru City! Rodri a recentrat un balon, cu capul, la colţul lung, dar Haaland nu a ajuns la timp la întâlnirea cu mingea.

Min. 27: GOOOLLL Manchester City, 0-1! Grealish a pasat pentru Gundogan, neamţul a deviat mingea elegant, cu călcâiul pentru Mahrez, care l-a învins pe Blaswich cu un şut puternic, lângă bară.

Min. 18: Rodri încearcă un şut de la distanţă, dar pune prea multă forţă, iar mingea trece departe de poartă.

Min. 14: Ocazie bună pentru City! Ruben Dias reia periculos cu capul, dar Blaswich reţine în siguranţă.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start

Leipzig
: 21. Blaswich - 16. Klostermann, 4. Orban, 32. Gvardiol, 23. Halstenberg - 27. Laimer, 24. Schlager, 17. Szoboszlai, 10. Forsberg, 11. Werner - 19. Andre Silva.
Rezerve: 13. Nyland, 34. Nickisch - 2. Simakan, 8. Haidara, 9. Poulsen, 18. Nkunku, 22. Raum, 39, Heinrichs, 44. Kampl.
Antrenor: Marco Rose.

Manchester City: 31. Ederson - 2. Walker, 25. Akanji, 3. Ruben Dias, 6. Ake - 8. Gundogan, 16. Rodri, 10. Grealish, 20. Bernardo Silva, 26. Mahrez - 9. Haaland.
Rezerve: 18. Ortega, 33. Carson - 4. Phillips, 19. Alvarez, 21. Sergio Gomez, 32. Perrone, 47. Foden, 62. Charles, 80. Palmers, 82. Lewis, 93. Robertson.
Antrenor: Josep Guardiola.


Partida tur dintre cele două o prinde pe Manchester City fără unul dintre cei mai importanţi jucători din lot. Kevin de Bruyne are probleme medicale şi ratează meciul din Germania.

Şi Aymeric Laporte lipseşte miercuri, de asemenea pentru că nu se simte bine.

“Din nefericire, uneori se întâmplă să fie aşa. De Bruyne nu s-a simţit bine în noaptea de după meciul cu Forest, iar marţi, Aymer a acuzat şi el probleme”, a declarat managerul Pep Guardiola.

Leipzig şi Manchester City s-au mai întâlnit de două ori. Tot în Liga Campionilor, doar că în faza grupelor, echipa lui Guardiola s-a impus clar, în septembrie 2021, pe propriul teren, cu 6-3, apoi nemţii şi-au luat revanşa printr-un succes, acasă, cu scorul de 2-1.

Parcursul din campionat nu este cel mai fericit pentru Leipzig. Echipa antrenată de Rose a câştigat, weekend-ul trecut, primul său meci din această luni, după două rezultate dezamăgitoare. Leipzig a remizat alb cu Koln şi a pierdut, pe propriul teren, cu Union Berlin, însă acum are un moral bun înaintea meciului cu City, graţie succesului de sâmbătă, scor 3-0, cu Wolfsburg.

De partea cealaltă, Manchester City a făcut un nou pas greşit în Premier League. Echipa lui Pep Guardiola a remizat, la finalul săptămânii trecute, scor 1-1, cu Nottingham. Înaintea remizei din weekend, Manchester City a obţinut două victorii importante în campionatul Angliei, cu Aston Villa şi cu Arsenal.

Afla mai multe despre: manchester city 

viewscnt
Articole similare