Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leo Grozavu a promovat-o pe Poli Iaşi, dar nu depune armele: ”Mai sunt patru etape şi le abordăm la victorie”

VIDEO | Leo Grozavu a promovat-o pe Poli Iaşi, dar nu depune armele: ”Mai sunt patru etape şi le abordăm la victorie”

Liga 2

Comentarii

Poli Iaşi a învins-o pe Oţelul Galaţi, scor 2-0 (1-0), marţi, într-o partidă din etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 2, şi a obţinut promovarea matematică în Superligă.

Leo Grozavu, după promovarea în Superligă: ”Încă nu realizez”

În urma acestui succes, distanţa dintre Poli Iaşi şi Dinamo este de 13 puncte, cu patru etape rămase de disputat.

Aşadar, Poli Iaşi se întoarce în Superligă cu mult entuziasm şi ambiţie, cu toate că vor avea o misiune extrem de dificilă în următorul sezon.

Chiar dacă ”zarurile au fost aruncate”, antrenorul celor de la Poli Iaşi, Leo Grozavu, a declarat că toate cele patru partide rămase vor fi abordate la victorie, în pofida zvonurile apărute în ultima perioadă.

Încă nu realizez, pentru că suntem la puţine minute după joc. Cred că felicitările sunt pentru întreaga familia de la Poli Iaşi, din acest an.

(n.r. - unde s-a făcut diferenţa?) A fost un joc urât, dar foarte tacticizat. Ştiam foarte bine jocul Oţelului. Ştiam că nu trebuie să le dăm spaţii să ne surprindă. Am încercat să-i blocăm în primul rând.Am avut şansă, pentru că a fost un joc urât de privit, dar rezultatul a fost cel care rămâne pe teren.

Băieţii au adus suporterii la teren. Românul este spectator de rezultate. Atunci când merge treaba, lumea vine la stadion. A fost şi o zi frumoasă. Una peste alta, ne bucurăm că au fost destul de mulţi oameni.

Mai sunt patru etape. Ne dorim să terminăm cu capul sus campionatul. La fiecare meci trebuie să jucăm la victorie. Vom vedea ce reuşim. Suntem singura echipă neînvinsă în play-off.

Am făcut o a doua parte de campionat destul de bună. Mergem în continuare cu încredere, cu moralul bun. Nu mai avem nici presiunea promovării. Sper să facem jocuri bune în continuare şi lumea să aprecieze spectacolul pe care noi încercăm să-l facem”, a declarat Leo Grozavu, la finalul partidei cu Oţelul Galaţi.

VIDEO: Declaraţia lui Leo Grozavu, de la finalul partidei cu Oţelul

Afla mai multe despre: leo grozavupoli iasi 

viewscnt
Articole similare