Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leo Grozavu, nemulţumit: "Când eşti nedreptăţit, e foarte greu!". Discursul antrenorului de la Sepsi, după meciul cu Voluntari

VIDEO | Leo Grozavu, nemulţumit: "Când eşti nedreptăţit, e foarte greu!". Discursul antrenorului de la Sepsi, după meciul cu Voluntari

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, s-a declarat nemulţumit de înfrângerea suferită de echipa sa, în ciuda faptului că Sepsi a condus cu 1-0. Tehnicianul s-a luat de arbitraj şi a spus că echipa sa nu trebuia să piardă această partidă.

Grozavu a spus că n-are ce să le reproşeze elevilor săi din punct de vedere al implicării şi al dorinţei de a câştigat. "Nu am avut ce să le spun băieţilor pe partea de implicare, de atitudine, dar fotbalul e făcut din momente psihologice şi atunci când eşti nedreptăţit e foarte greu. Nu vreau decât să ni se dea cea este.

Şi la golul doi , atunci când Tincu este tras de tricou nu se dă nimic cu asuistenul lângă el. În general se întâmplă ca atunci când marchezi foarte repede trebuie să fii foarte atent în continuare.

Au fost câeva minute ale Voluntariului în care a pus un pic de presiune, am fost uliţi, toate coroborate cu anumite greşeli de arbitraj. Am pierdut o partidă pe care nu trebuia să o pierdem şi cu această înfrângere am intrat într-o zonă foarte periculoasă"
, a spus Leo Grozavu, la Telekom Sport.

Sepsi - FC Voluntari s-a terminat 1-2, după ce gazdele au condus 68 de minute. Carnat a deschis scorul în secunda 25, în timp ce Belu şi Căpăţînă au întors scorul, în minutele 68 şi 70.




 

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare