Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Leo Messi, POKER de senzaţie în partida cu Eibar: ”E singurul fotbalist mai mare decât clubul!”

VIDEO Leo Messi, POKER de senzaţie în partida cu Eibar: ”E singurul fotbalist mai mare decât clubul!”

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi a marcat toate cele trei goluri ale primei reprize dintre FC Barcelona şi Eibar. După pauză, argentinianul a mai înscris odată

”Barcelona începe şi se termină cu Messi. Credeam că niciun jucător nu este mai mare decât clubul la care joacă. Nu este şi cazul lui Messi” scrie un jurnalist spaniol pe Twitter. Argentinianul a fost senzaţional în prima repriză a meciului cu Eibar, transmis în direct de Telekom Sport.

Messi a reuşit toate cele trei goluri ale primei reprize în partida contra bascilor, iar după pauză a punctat din nou.

Argentinianul a fost implicat direct în 9 din ultimele 10 goluri ale formaţiei sale, însă nu mai reuşise să marcheze de 398 de minute pentru gruparea catalană. Cele trei goluri marcate în prima parte a meciului cu Eibar il duc pe argentinian la hattrick-ul cu numărul 54 al carierei sale. el a punctat în poarta lui Dmitrovic în minutele 14, 37 şi 40. După pauză a mai înscris o dată în minutul 87.

Messi a ajuns abia la al 8-lea gol în 2020, dar a atins borna 18 goluri în La Liga în acest sezon. În total în La Liga, Messi a ajuns la borna 437 de goluri marcate, iar reuşitele sale îl duc la 696 de goluri în întreaga sa carieră. 

Afla mai multe despre: lionel messifc barcelona 

viewscnt
Articole similare