Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liga Campionilor nu se opreşte niciodată. Telekom Sport ne aduce în acest weekend meciuri supertari, din cele mai bune campionate ale lumii

VIDEO | Liga Campionilor nu se opreşte niciodată. Telekom Sport ne aduce în acest weekend meciuri supertari, din cele mai bune campionate ale lumii
Comentarii

Vedetele nu au timp de odinhă. Bayern, Liverpool, City sau Barcelona revin în teren în acest sfârşit de săptămână şi au parte de derby-uri de top.

Jucătorii lui Bayern sunt nervoşi. Li s-a întâmplat rar în ultimii ani să încheie o săptămână fără victorie. În weekendul trecut au pierdut la Berlin, cu Hertha, la mijlocul săptămânii au făcut doar egal acasă cu Ajax în UEFA Champions League. Urmează Borussia Monchengladbach, sâmbătă, de la ora 19:30, în direct pe Telekom Sport 4. Gladbach a învins-o anul trecut pe Bayern, iar acum are un nou sezon bun - se află pe poziţia a patra, la doar două puncte în spatele bavarezilor.

În Anglia avem derby în adevăratul sens al cuvântului. City şi Liverpool se află pe primele două poziţii în Premier League şi ambele sunt neînvinse în campionat. Cormoranii au pierdut pentru prima dată în acest sezon miercuri, pe terenul lui Napoli, în Liga Campionilor. Guardiola vrea răzbunare. Anul trecut a pierdut toate cele patru meciuri jucate împotriva lui Liverpool. Meciul e duminică, în direct pe Telekom Sport 2, de la ora 18:30.

Afla mai multe despre: manchester cityliverpoolherthaberlinbayern munchen 

viewscnt
Articole similare