Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lionel Messi a marcat un super gol pentru Miami în finala Cupei Ligii. Triumf dramatic pentru echipa sa

VIDEO | Lionel Messi a marcat un super gol pentru Miami în finala Cupei Ligii. Triumf dramatic pentru echipa sa

Fotbal

Comentarii

Inter Miami a reuşit să cucerească trofeul Cupei Ligii MLS, duminică dimineaţă, după ce a învins-o pe Nashville, scor 11-10, după executarea loviturilor de departajare.

Lionel Messi, din nou la înălţime pentru Inter Miami

În timpul regulamentar, scorul a fost egal, 1-1. Scorul a fost deschis chiar de către campionul mondial Leo Messi, printr-un şut extraordinar, din marginea careului, care s-a oprit în vinclul porţii adverse.

 

Fostul jucător al celor de la Barcelona şi PSG avea să mai marcheze o dată, la loviturile de departajare, acolo unde diferenţa avea să fie făcută de portarul celor de la Nashville, Elliot Panicco, cel care avea să rateze cea de-a 11 serie de lovituri.

Starul argentinian avea să fie desemnat şi MVP-ul întregii competiţii.

 

Messi, favorit pentru un nou trofeu personal

UEFA a anunţat, joi, că nominalizaţii pentru premiul 2022/23 UEFA Men's Player of the Year sunt Kevin De Bruyne (Belgia şi Manchester City), Erling Haaland (Norvegia şi Manchester City) şi Lionel Messi (Argentina şi PSG, acum la Inter Miami).

Câştigătorul va fi anunţat la ceremonia de tragere la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, în data de 31 august, la Grimaldi Forum din Monaco.

 

Afla mai multe despre: inter miaminashvilleleo messi 

viewscnt
Articole similare