Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lista cu posibilii antrenori pentru România U21! Gheorghe Mulţescu sau Dan Alexa, printre tehnicienii care i-ar fi putut antrena pe tricolorii mici

VIDEO | Lista cu posibilii antrenori pentru România U21! Gheorghe Mulţescu sau Dan Alexa, printre tehnicienii care i-ar fi putut antrena pe tricolorii mici

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a dezvăluit, într-o proporţie mare, lista întocmită de FRF pentru postul de selecţioner al naţionalei României.

Lista cu posibilii antrenori pentru România U21

Miercuri, Adrian Mutu a fost anunţat ca noul selecţioner al naţionalei României U21, în cadrul unei conferinţe de presă în care a fost prezent şi directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă. 

Oficialul federaţiei a dezvăluit şi numele care au fost propuse de membrii Comisiei Tehnice. Printre antrenorii care au fost nominalizaţi se numără Adrian Mutu, Edi Iordănescu, Costel Enache, Cristian Chivu, Marius Măldrărăşanu, Gheorghe Mulţescu sau Dan Alexa. 

"Adi Mutu, Edi Iordănescu, Costel Enchache, Chivu, Măldărăşanu, ei au fost dintre antrenorii tineri. A apărut şi Gigi Mulţescu pe listă, Dan Alexa şi a mai fost cineva. Mă rog, nu are importanţă", a declarat Mihai Stoichiţă. 

Mihai Stoichiţă a continuat: "Am luat legătura cu conducătorii cluburilor, am vorbit cu ei, nu prea au fost pe acord, dar nu au fost opţiuni primordiale şi mi-am făcut datoria. Am informat în Comisia Tehnică. Unanimitate nu a existat, dar discuţiile s-au derulat de-a lungul a trei ore la validare, unde au fost argumente pro şi contra. În momentul actual, Adi Mutu e soluţia potrivită", a mai spus oficialul FRF.  

 

Afla mai multe despre: nationalamihai stoichitaadrian muturomania u21lista selectioneri u21 

viewscnt
Articole similare