Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liverpool - Everton 1-1. ”Cormoranii” au făcut doar egal după un meci pe care l-au controlat. Salah, gol fenomenal

VIDEO | Liverpool - Everton 1-1. ”Cormoranii” au făcut doar egal după un meci pe care l-au controlat. Salah, gol fenomenalgalerie foto

Premier League

Comentarii

Liverpool a făcut doar 1-1 în derby-ul cu Everton, deşi a controlat meciul. Oaspeţii au egalat însă dintr-un penalty destul de controversat.

Jucătorii lui Jurgen Klopp şi-au impus jocul încă din primele secunde, dar au început să fie cu adevărat ameninţători abia în a doua jumătatea a primei reprize. Liverpool a prins tot mai mult curaj în joc şi presiunea a crescut constant la poarta lui Pickford. În minutul 42 a venit şi golul.

Mohamed Salah, cel mai bun jucător al lui Liverpool în acest sezon, s-a descurcat excelent în partea dreaptă şi a încheiat faza cu un şut plasat la vinclul de la colţul lung. ”Cormoranii” puteau intra cu 2-0 la pauză, dar Mane a fost egoist la un contraatac la care Liverpool a avut superioritate 3 la 1. Mane a preferat un şut în locul unei pase, iar mingea s-a dus pe lângă poartă.

În partea a doua, Liverpool a continuat să preseze. Aproape toate ocaziile au pornit de pe partea lui Salah, însă ”cormoranii” n-au reuşit să înscrie încă o dată. În schimb, a făcut-o Everton, la o fază la care nu anunţa mare lucru.



Calvert-Lewin a căzut uşor la un duel cu Lovren, arbitrul a considerat că a fost fault şi a arătat punctul cu var. Rooney a bătut fără emoţii şi Everton a reuşit o egalare nesperată. Liverpool a făcut astfel doar 1-1, într-un meci pe care l-a controlat. ”Cormoranii” au ratat astfel ocazia să treacă peste Chelsea şi să urce pe podium.


Min. 90+4 S-a terminat partida. Liverpool - Everton s-a terminat 1-1. Klopp şi Lovren le-au cerut explicaţii arbitrilor pentru penalty-ul din minutul 76. Managerul lui Liverpool s-a declarat foarte deranjat de modul în care arbitrii au tratat acea fază din care Everton a egalat.


Min. 76 GOL EVERTON! Rooney egalează din penalty. Calvert-Lewin a căzut uşor într-un duel cu Everton şi arbitrul a arătat punctul cu var. Ronney a bătut tare şi a înscris


Min. 56 Liverpool pune în continuare presiune pe apărarea lui Everton. Salah este cel mai activ jucător al ”cormoranilor” şi se implică aproape în fiecare fază de atac. Klopp s-a distrat în momentul în care mijlocaşul egiptean a ratat un şut.


Min. 48 O nouă ocazie bună pentru Liverpool, pornită tot de pe partea lui Salah. Centrare la colţul lung, apărarea lui Everton a respins însă în corner. Câteva secunde mai târziu, Salah a fost la capătul unei centrări foarte bune, însă n-a reuşit să înscrie.


Min. 46 A început partea a doua


Min. 45+2 Ratare fenomenală a lui Liverpool. Jucătorii lui Klopp au scăpat pe contraatac, însă Mane a preferat să şuteze în locul unei pase şi mingea s-a dus pe lângă poartă. Este pauză acum pe Anfield


Min. 42 GOL LIVERPOOL! Salah a înscris superb, după ce s-a descurcat excelent în partea dreaptă.


Min. 25 O nouă situaţie bună pentru Liverpool. Tânărul Solanke nu s-a descurcat însă prea bine în careu


Min. 14 Fază controversată. Liverpool a cerut penalty pentru un presupus fault la Gomez


Min. 1 A început meciul. Este o atmosferă de poveste pe Anfield Road, acolo unde suporterii fac o atmosferă superbă sub fulgii de zăpadă.


ECHIPELE DE START

Liverpool este o formaţie fericită dacă discuţia este despre Champions League. În campionat, cormoranii sunt nevoiţi să lase din nou capetele în jos. Trupa lui Klopp se află pe locul 4, însă la mare distanţă de liderul, Manchester City. 8 victorii au cei de pe Anfield de la începutul stagiunii, 5 rezultate de egalitate şi 2 înfrângeri. Linie de clasament care o ţine pe Liverpool la 14 puncte în spatele echipei lui Guardiola

Everton este o formaţie liniştită - e la mijlocul clasamentului, pe locul 10 în Premier League. 5 victorii, 3 remize şi nu mai puţin de 7 înfrângeri au bifat deja albaştri. Distanţa faţă de malaxorul retrogradării nu este însă una mare - Everton e la 8 puncte de locurile care duc înspre liga a doua.

LIVERPOOL - EVERTON, ECHIPELE PROBABILE

Liverpool(4-4-2): Mignolet - Gomez, Klavan, Lovren, Milner - Wijnaldum, Can, Coutinho - Salah, Firmino, Mane

Everton(4-4-2): Pickford - Kenny, Williams, Holgate, Martina - Sigurdson, Gueye, Dabies, Lenon - Rooney, Lewin

LIVERPOOL - EVERTON, COTELE LA PARIURI

De departe, Liverpool este marea favorită a partidei. Cormoranii au o cotă de 1.30 pentru victorie. Remiza ar aduce aproape de 6 ori înapoi fiecare leu pariat, în timp ce o eventuală victorie a celor de la Everton are o cotă de peste 10.00

Afla mai multe despre: liverpoolevertonderbypremier leaguechampions leagueclasament 

viewscnt
Articole similare