Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liverpool s-a chinuit să câştige cu penultima clasată din Premier League, într-un meci cu cinci goluri. Obligată să câştige Leicester, a răsturnat scorul cu Wolves. Rezultatele zilei

VIDEO | Liverpool s-a chinuit să câştige cu penultima clasată din Premier League, într-un meci cu cinci goluri. Obligată să câştige Leicester, a răsturnat scorul cu Wolves. Rezultatele zilei

Premier League

Comentarii

Rezumatele zilei din Premier League.

Fulham - Leeds 2-1

Leeds trăieşte periculos finalul de sezon în Anglia. Echipa lui Javi Gracia a pierdut în deplasarea de la Londra, cu Fulham. Meslier a avut o zi de coşmar. A greşit la ambele goluri ale gazdelor, semnate de Wilson şi Pereira. Bamford a punctat pentru Leeds, care a ajuns la trei înfrangeri în ultimele trei etape.  

Brentford - Aston Villa 1-1

Aston Villa rămâne revelaţia anului din Anglia. Echipa lui Emery a salvat in-extremis un punct pe terenul lui Brentford. Schade a semnat una dintre marile ratări ale campionatului. Toney a deschis scorul. Atacantul e la un singur gol de borna 20 în acest sezon de Premier League. Douglas Luiz a fost eroul lui Aston Villa, în minutul 87.

Leicester - Wolves 2-1

Obligată să câştige, Leicester s-a văzut condusă de Wolves după nici un sfert de oră. Tielemans a pierdut mingea la mijlocul terenului, iar Cunha a profitat şi a marcat. Vardy a scos un penalty. Iheanacho a înscris de la punctul cu var. Castagne a adus trei puncte preţioase pentru vulpi, care au urcat peste linia retrogradării. 

Liverpool - Nottingham 3-2

Anfield a găzduit un nou spectacol pe cinste în Premier League. Liverpool a învins codaşa Nottingham Forest, dar nu fără emoţii. Sub privirile lui Steven Gerrard, Jota a deschis scorul după pauză. Fostul cormoran Neco Williams a egalat peste doar patru minute. Imediat, Jota a marcat din nou. Portughezul e la a doua dubla în ultimele două etape de campionat. Pădurarii au revenit pentru a doua oară. Gibbs-White a marcat, ajutat de o deviere. Conexiunea dintre Alexander-Arnold şi Salah a creat golul salvator pentru Liverpool, marcat de egiptean. Echipa lui Klopp e pe locul  sapte în Premier League.

Crystal Palace - Everton 0-0

 

Afla mai multe despre: rezultate premier leagueliverpool 

viewscnt
Articole similare