Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liviu Antal şi-a nominalizat favorita din Liga 1. Ce spune despre numirile lui Rădoi şi Mutu: "E o misiune grea"

VIDEO | Liviu Antal şi-a nominalizat favorita din Liga 1. Ce spune despre numirile lui Rădoi şi Mutu: "E o misiune grea"

Stranieri

Comentarii

Liviu Antal, venit pentru perioada sărbătorilor în România, se întoarce la treabă. Atacantul şi-a nominalizat favorita din Liga 1, a vorbit despre lupta la titlu şi a comentat numirile lui Mirel Rădoi şi Adrian Mutu pe banca reprezentativelor României.

Pe aeroport, la terminalul "plecări", Liviu Antal (30 de ani) s-a întâlnit cu lotul lui Gaz Metan Mediaş, care pleca în cantonament. Aşadar, atacantul s-a întâlnit cu unii dintre foştii săi colegi şi a declarat că îi susţine pe cei de la Mediaş: "Îmi doresc să fie în play-off, pentru Edi şi pentru unii dintre foştii colegi de-ai mei. Sunt sigur că vor fi acolo şi cu seriozitate şi cu multă muncă n-au de ce să nu fie în play-off. CFR e o echipă puternică, o echipă cu un antrenr foarte strict, e Craiova, care acum are o echipă căreia îi place să joace fotbal, Steaua, cu jucători foarte talentaţi, tineri, dar în ultimul timp au arătat că se pot bate la campionat"

Antal, care are o selecţie pentru prima reprezentativă, venită în 2011, a vorbit şi despre numirea lui Mirel Rădoi ca selecţioner al primei reprezentative: "Normal că e o misiune grea, Mirel Rădoi e la început, dar cred că toată lumea îşi doreşte să se califice", dar şi despre cea a lui Adrian Mutu la cârma selecţionatei de tineret: "Mutu e un nume în România şi nu doar în România, şi în afară. Toată lumea îl ştie pe Adi. E la început de drum ca şi antrenor, dar cu experienţa acumulată ca şi fotbalist, sunt sigur că poate să crească mult şi acesta este un pas important pentru el şi poate să fie un pas mare". 

Liviu Antal este golgheter în Lituania

Atacantul născut la Şimleul Silvaniei se întoarce la echipa sa de club, Zalgiris, acolo unde a marcat pe bandă rulantă în ultima perioadă. Antal a ieşit golgheter în campionatul Lituaniei în sezonul 2017-2018 şi nici acum nu stă rău. În cinci meciuri în campionat, a marcat trei goluri pentru "verzi". 

  • 450.000 de euro este cota lui Liviu Antal, potrivit transfermarkt.com
  • 46 de goluri a marcat atacantul în 78 de meciuri pentru Zalgiris Vilnius
  • La Concordia Chiajna, FCM Târgu Mureş, Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Pandurii Târgu Jiu şi CFR Cluj a jucat Antal în România

Afla mai multe despre: liviu antal 

viewscnt
Articole similare