Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lucian Filip, mesaj către contestatari, după victoria cu Sepsi. ”Au fost comentarii. Am demonstrat contrariul!”

VIDEO | Lucian Filip, mesaj către contestatari, după victoria cu Sepsi. ”Au fost comentarii. Am demonstrat contrariul!”

Fotbal

Comentarii

FCSB s-a impus împotriva celor de la Sepsi, scor 1-0 (1-0), duminică seară, într-o partidă din etapa a 30-a din Superligă.

  • Unicul gol al partidei a fost marcat de către Octavian Popescu, în minutul 21, dintr-o pasă a lui Darius Olaru.

Lucian Filip, încântat de jocul echipei sale în duelul cu Sepsi

Lucian Filip, preparatorul fizic al celor de la FCSB, s-a declarat încântat de faptul că echipa sa a câştigat partida cu Sepsi, însă consideră că tabelă diferenţa ar fi trebuit să fie mai mare, deoarece ”roş-albaştrii” au fost net superiori.

De asemenea, fostul mijlocaş a transmis un mesaj şi către cei care susţineau că FCSB este o echipă naivă, care nu poate ţine de rezultat.

Am făcut spectacol. Este un rezultat fragil, dar eficient. Poate fanii şi chiar şi noi ne-am fi dorit să marcăm mai mult, dar victoria rămâne victorie.

Rămâne de văzut (n.r. -  dacă a găsit formula corectă cu Coman şi Popescu). Azi, şi jucătorii care au intrat de pe bancă au intrat foarte bine. Competiţia este mare, lotul este valoros, trebuie să joace cel mai bun.

Au fost comentarii că nu ştim să ţinem de rezultat. Azi am demonstrat contrariul. Din punctul meu de vedere, ambii fundaşi au jucat fără greşeală. Am făcut pasul înapoi, i-am lăsat să joace, dar, chiar şi aşa, nu au avut ocazii de a marca.

Arătăm bine, mai ales că am venit după o înfrângere. Echipa a arătat bine, mă face să fiu optimist. Edjouma este un jucător imprevizibil, care oricând poate câştiga un meci.

Târnovanu nu e foarte grav. Sper să se refacă repede. Echipa are nevoie de el.

(n.r. - despre Octavian Popescu) Mă bucur pentru el, dar mai mult mă bucură faza golului. Jucătorii au fost altruişti şi au pasat exact cum trebuie să facă o echipă mare.

Tavi poate să dea o pasă de gol, nu se rezumă doar la goluri. Are calităţi foarte bune. Poate câştiga şi el oricând un meci.

Se anunţă cel mai interesant play-off. Îmi doresc ca fanii să vină în număr cât mai mare. Atuul nostru este jocul. Trebuie să ne aducem aminte că am venit de pe locul 14 şi echipa arată bine în acest moment”, a declarat Lucian Filip, la finalul partidei cu Sepsi.

VIDEO: Lucian Filip, la finalul partidei FCSB - Sepsi 1-0

Afla mai multe despre: filip 

viewscnt
Articole similare