Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Luptă aprigă la retrogradare în Serie A! O echipă s-a salvat azi, Salernitana lui Drăguşin a ratat o ocazie mare de a rămâne în prima ligă

VIDEO | Luptă aprigă la retrogradare în Serie A! O echipă s-a salvat azi, Salernitana lui Drăguşin a ratat o ocazie mare de a rămâne în prima ligă

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Empoli - Salernitana 1-1

Cu Radu Drăguşin doar rezervă, Salernitana a ratat o şansă uriaşă în bătălia pentru salvarea de la retrogradare. Empoli a deschis scorul prin Cutrone în prima parte. Partea a doua le-a aparţinut oaspeţilor. Vicario a avut una dintre paradele campionatului în faţa lui Bonazzoli. Cu un sfert de oră înainte de final, acelaşi duel s-a încheiat cu gol. Bonazzoli a prins o foarfecă spectaculoasă şi s-a făcut 1-1. Salernitana putea obţine toate punctele şi, implicit, salvarea, dar Perotti a ratat o lovitură de la 11 metri în final, iar echipa sa mai are o finală de jucat în ultima etapă, acasă cu Udinese.

Udinese - Spezia 2-3

Spezia s-a salvat matematic de la retrogradare după o victorie pe terenul lui Udinese. Gazdele au deschis scorul prin Molinaro. Liguricii au întors până la pauză. Verde a egalat şi a bifat golul opt stagional. În prelungiri, Gyasi a făcut 2-1. Imediat după reluare, Maggiore a dus scorul la 3-1 pentru Spezia. Mari a redus din diferenţă după minutul 90, iar oaspeţii au pus şapte puncte peste Cagliari, ultima de sub linie.

Verona - Torino 0-1

La mijlocul clasamentului, fără emoţii, Verona şi Torino au oferit un meci frumos, câştigat tot de oaspeţi. Brekalo a înscris superb în startul partidei. Lazovic a avut cea mai mare şansă de egalare a gazdelor în finalul primei părţi. Pellegri a lovit bara în final, iar Torino a câştigat cu 1-0.

Afla mai multe despre: meciuri serie a 

viewscnt
Articole similare