Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | MAGISTRAL şi la 43 de ani. Ronaldinho, driblinguri ameţitoare şi spectacol total la un meci demonstrativ în Zambia

VIDEO | MAGISTRAL şi la 43 de ani. Ronaldinho, driblinguri ameţitoare şi spectacol total la un meci demonstrativ în Zambia

FC Barcelona

Comentarii

Ronaldinho a fost atracţia principală a meciului demonstrativ din Zambia, care a pus faţă în faţă o echipă a fostelor legende a clubului catalan "Barca Legends" şi selecţionata Zambiei care a câştigat Cupa Africii în 2012, joi, pe "Heroes Stadium" din Lusaka.

Zambia s-a impus clar cu scorul de 3-0, însă Ronaldinho i-a încântat pe suporterii prezenţi în tribune cu driblinguri de toată frumuseţea.

 

Legendele Barcelonei au jucat din nou împreună după mai bine de un an, ultimul lor meci având loc în luna martie a anului trecut împotriva lui Liverpool (1-2), pe Anfield.

Antrenorul echipei a fost fi Albert Ferrer, fostul fundaş al Barcelonei, iar pe lângă Ronaldinho au mai fost prezente multe nume cunoscute în istoria clubului catalan.

Starul brazilian a fost însoţit de Patrick Kluivert, Javier Saviola, Gaizka Mendieta, Jose Edmilson şi Giovanni Silva. Au mai fost convocaţi pentru acest meci Jesus Mariano Angoy, Xavi Guzman, Samuel Okunowo, Frederic Dehu, Dani Tortolero, Miquel Soler, Sergio Barjuan, Juan Carlos Rodriguez, Francesco Coco, Gabriel García 'Gabri', Jon Andoni Goikoetxea şi Jofre Mateu.

Cu 19 ani înainte de victoria Zambiei în Cupa Africii din 2012, avionul care transporta selecţionata Zambiei a suferit un accident în urma căruia nu au existat supravieţuitori.

Echipa de atunci, care viza calificarea la Cupa Mondială din SUA din 1990, a fost considerată una din cele mai bune de pe continentul african în anii '90.

Afla mai multe despre: ronaldinhofc barcelona 

viewscnt
Articole similare