Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Măldărăşanu debutează ca antrenor în Liga 1 cu un meci de foc! Astra - FCSB, sâmbătă, de la 21:00, Telekom Sport 1

VIDEO | Măldărăşanu debutează ca antrenor în Liga 1 cu un meci de foc! Astra - FCSB, sâmbătă, de la 21:00, Telekom Sport 1

Superliga

Comentarii

Măldărăşanu va debuta în Liga 1 ca antrenor chiar împotriva rivalei sale din perioada Rapid. Noul tehnician al Astrei şi-a motivat exemplar jucătorii înaintea partidei cu FCSB.

"Chiar nu am emoţii. Probabil mâine vor exista. Până la urmă sunt normale. Sper ca odată cu fluierul arbitrului să dispara. Important e ca jucătorii să înţeleagă că nu sunt cu nimic mai prejos decât cei ai FCSB", spune Măldărăşanu.

Fostul mijlocaş are parte de susţinerea conducătorilor.

"Vreau să-i urez mult succes lui Marius Măldărăşanu şi staff-ului său, dar şi jucătorilor veniţi. Nu am făcut multe achiziţii, dar vă asigur că vor mai veni jucători care ne vor ajuta să ne îndeplini obiectivul.

Am mare încredere în Marius, am jucat alături de el la Rapid şi la Braşov şi cunoaşte foarte bine fotbalul şi acest club. Am mare încredere că vom avea rezultatele dorite împreună [...]  Va fi un campionat dificil. Noi ne dorim în continuare să facem performanţă, să aducem suporterii la stadion, oamenii să fie fericiţi că văd în acest campionat o echipă bună, o echipă care se va lupta pentru locurile fruntaşe ale campionatului"
, spune Dani Coman.

Afla mai multe despre: maldarasanuastrafcsbdani coman 

viewscnt
Articole similare