Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mamă, antrenoare, campioană. Camelia Voinea, surprinsă de fiica sa, Sabrina, de 8 Martie

VIDEO | Mamă, antrenoare, campioană. Camelia Voinea, surprinsă de fiica sa, Sabrina, de 8 Martie

Gimnastică

Comentarii

Sabrina Voinea a profitat de ziua de 8 Martie şi i-a pregătit o surpriză mamei sale, Camelia Voinea.

Mama şi, totodată, antrenoarea Sabrinei Voinea s-a bucurat de un moment cu totul special cu ocazia zilei de 8 Martie. Prin intermediul echipei Orange Sport, gimnasta i-a oferit un buchet de flori Cameliei Voinea.

Sabrina Voinea, desemnată sportiva anului 2023 în cadrul Galei Gimnasticii Româneşti de la finalul anului trecut, a vorbit despre şansele sale de a lua o medalie la Jocurile Olimpice din vară.

"Sunt mândră de acest premiu şi îmi doresc foarte mult să o depăşesc pe mama (n.r. - fosta gimnastă Camelia Voinea). Pentru mine urmează Jocurile Olimpice, pot spune că am şanse la medalie la sol şi la bârnă", a afirmat sportiva.

Ea a menţionat că nu se sperie de cea mai titrată gimnastă sportivă a lumii din ultimii ani, americanca Simone Biles.

"Va fi greu, dar nimic nu mă va doborî. Şi Simone Biles e om, şi eu sunt om. Eu spun că ne vom bate parte în parte. Ar însemna enorm o medalie olimpică pentru mine, pentru că mi-o doresc de mică. Acasă mă uit la medalia mamei (n.r. - argint cu echipa României la JO de la Seul 1988) în fiecare zi. Voi fi cea mai mândră dacă o voi obţine. Le promit tuturor că voi trage tare pentru a face România mândră" , a continuat gimnasta.

Sabrina Voinea şi Andrei Muntean au fost desemnaţi cei mai buni sportivi ai anului 2023 la gimnastică artistică în cadrul Galei Gimnasticii Româneşti.

Sabrina Voinea este medaliată cu bronz la sol la Campionatele Europene şi ocupantă a locului 4 la Campionatele Mondiale în aceeaşi probă.

De asemenea, gimnasta a făcut parte din echipa României (alături de Ana Maria Bărbosu, Amalia Ghigoarţă, Lilia Cosman, Andreea Preda şi Ella Oprea Creţu) care a reuşit calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris după o pauză de 12 ani.

Afla mai multe despre: sabrina voineagimnastica 

viewscnt
Articole similare