You are here:

VIDEO | "Manita" pentru Ionuţ Radu de la fosta echipă! Inter a demolat-o pe Genoa şi revine pe locul 2

VIDEO | "Manita" pentru Ionuţ Radu de la fosta echipă! Inter a demolat-o pe Genoa şi revine pe locul 2
Comentarii

Portarul echipei Genoa, Ionuţ Andrei Radu, a revenit pe San Siro pentru meciul cu fosta sa echipă, Inter Milano. Revenirea nu a fost însă de bun augur pentru portarul României U21, care a încasat o "manita" de la elevii lui Luciano Spalletti.

În ciuda faptului că a gafat la golul doi al lui AC Milan şi astfel "diavolul" milanez s-a impus în restanţa din timpul săptămânii, Ivan Juric, antrenorul "grifonilor", a contat pe serviciile portarului român. 

Totuşi, într-un decurs de patru zile, Genoa a pierdut pe acelaşi stadion cu ambele echipe ale oraşului Milano, dar de data aceasta, deznodământul a fost mult mai grav. Cinci goluri a primit Genoa de la Inter, într-un meci din etapa a 11-a din Serie A. 

Inter s-a impus prin "doppietta" lui Gagliardini, din minutele 14 şi 49, golul lui Politano din minutul 16 şi cele două reuşite în prelungirile partidei de Joao Mario şi Radja Nainggolan. În urma acestei victorii, Inter revine pe locul doi, la trei puncte în spatele lui Juventus, care are însă un meci mai puţin. 

Afla mai multe despre: raduintergenoa 

viewscnt
Articole similare