Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mario Balotelli a debutat excepţional pentru noua sa echipă. Atacantul italian a marcat la prima atingere de balon în Serie B

VIDEO | Mario Balotelli a debutat excepţional pentru noua sa echipă. Atacantul italian a marcat la prima atingere de balon în Serie B
Comentarii

Mario Balotelli a marcat un gol la debutul pentru Monza în Serie B.

Mario Balotelli a marcat la debut în Serie B

Mario Balotelli a marcat pentru Monza în Serie B, după prima atingere. Atacantul italian a avut nevoie de doar 4 minute pentru a marca primul gol pentru noua sa echipă.

În partida dintre Monza - Salernitana în etapa cu numărul 16 din Serie B, Mario Balotelli a reuşit la debutul pentru noua sa echipă să matcheze un gol la prima atingere şi după doar 4 minute.

Atacantul italian a reuşit să împingă mingea, primită de la Carlos Augusto, în plasă din faţa porţii, reuşind astfel să marcheze primul său gol pentru Monza, echipă condusă de foştii şefi ai lui AC Milan, Silvio Berlusconi şi Adriano Galliani.

Mai jos, poţi vedea golul lui Mario Balotelli:

 

Capriciosul internaţional italian (36 de selecţii) a trecut în carieră pe la mari cluburi, cum ar fi Inter Milano, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nice şi Olympique Marseille, dar în ultima perioadă cariera lui este pe o pantă descendentă.

Balotelli a plecat cu scandal de la Brescia, în vară, după ce echipa a retrogradat în liga a doua. La începutul acestei luni, el a semnat cu Monza, formaţie din Serie B care îl are ca patron pe fostul premeir Silvio Berlusconi.

Monza are ambiţia de a promova în Serie A şi este în cursă pentru acest obiectiv, ocupând locul 3 în clasament, cu 29 de puncte, după Salernitana, 31 de puncte, şi după Empoli, 30, care a jucat numai 15 meciuri.

Afla mai multe despre: mario balotelli monza serie b 

viewscnt
Articole similare