Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mario Camora, dorit de FCSB! Alex Chipciu l-a dat de gol pe Mirel Rădoi în direct

VIDEO | Mario Camora, dorit de FCSB! Alex Chipciu l-a dat de gol pe Mirel Rădoi în direct

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Chipciu a dezvăluit, în conferinţa de presă de dinaintea partidei dintre CFR Cluj şi Dinamo Zagreb, că Mario Camora a fost dorit chiar de rivala ardelenilor din Bucureşti, FCSB.

Chipciu a povestit cum actualul selecţioner Mirel Rădoi şi l-a dorit pe căpitanul CFR-ului la FCSB, în scurta perioadă în care i-a antrenat pe roş-albaştri.

Rădoi s-a aflat pe banca FCSB-ului din iunie 2015 până în luna noiembrie a aceluiaşi an, perioadă în care l-a avut în echipă şi pe actualul om de bază al lui Dan Petrescu, mijlocaşul Alexandru Chipciu.

”E de foarte mulţi ani aici, la Cluj. Ţin minte din perioada când eram la Steaua (n.r.- actuala FCSB) şi antrenor era Mirel, îl plăcea foarte mult. Chiar şi-a dorit să îl aducă atunci la Steaua, dar nu a putut. Mă bucur pentru el, devine un jucător eligibil pentru echipa naţională, un jucător foarte bun şi acum depinde doar de selecţioner dacă îl convoacă sau nu.”, afirmă Chipciu.

Patru titluri de campion are în palmares Mario Camora cu CFR Cluj. Fundaşul stânga şi-a trecut în cont o dată Cupa României şi Supercupa. Căpitanul ardelenilor, ajuns la 33 de ani, a adunat pentru formaţia din Gruia 337 de meciuri, în toate competiţiile. Apărătorul lateral a marcat 9 goluri şi le-a oferit colegilor săi 29 de pase decisive.

  • 1.100.000 este cota de piaţă a lui Maria Camora, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.   

Afla mai multe despre: mario camoraalex chipciucfrfcsb. radoi 

viewscnt
Articole similare