Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică, accidentat în aeroport! Antrenorul nu s-a putut abţine şi a făcut spectacol total: ”Hai că mă apuc şi de hochei!”

VIDEO | Marius Şumudică, accidentat în aeroport! Antrenorul nu s-a putut abţine şi a făcut spectacol total: ”Hai că mă apuc şi de hochei!”

Diverse

Comentarii

Marius Şumudică a încheiat sezonul cu Al Shabab, iar acum se pregăteşte pentru o nouă aventură pe banca lui Al Raed.

Antrenorul a revenit în ţară pentru o vacanţă de 20 de zile. Şumi s-a oprit în aeroport, unde a stat de vorbă cu presa şi a oferit mai multe declaraţii, printre ele fiind şi o glumă la adresa fostului său patron, Neluţu Varga. 

La un moment dat, în timp ce dădea declaraţii, prin spatele lui a trecut un cuplu. Doamna l-a lovit pe Şumudică cu roţile de la troler, iar fostul antrenor de la CFR nu s-a putut abţine şi a reacţionat. 

Şumudică s-a oprit din a da declaraţii pentru presă şi a întors capul în lateral pentru a sta de vorbă cu doamna care l-a rănit: ”Eu m-am bucurat pentru că s-au cancelat, ca să zic aşa (n.r. - s-au anulat) două meciuri, pentru că am avut ocazia trei săptămâni să lucrez mai mult cu Banega, să-l antrenez, este un jucător... Hai că mă apuc şi de hochei, dacă vrei cu astea, nu-i problemă”, a spus Şumudică, care a fost puţin supărat. 

Imediat, soţul doamnei nu a fost impresionat de gluma lui Şumudică şi i-a răspuns: ”N-ai patine!”.

”N-am patine? Mi le pui dumneata, nu-i nicio problemă!”, a fost răspunsul lui Şumudică, care a revenit să discute cu presa. 

Afla mai multe despre: şumudică-aeroport-otopeni 

viewscnt
Articole similare