Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică, noi gesturi provocatoare în Turcia! Ce a putut face după victoria superbă în faţa lui Besiktas. Prima reacţie

VIDEO | Marius Şumudică, noi gesturi provocatoare în Turcia! Ce a putut face după victoria superbă în faţa lui Besiktas. Prima reacţie

Stranieri

Comentarii

Echipa lui Marius Şumudică, Gaziantep, a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formaţia Beşiktaş, în etapa a opta a campionatului Turciei. Antrenorul român a făcut noi gesturi provocatoare.

Gaziantep e neînvinsă de şapte etape, iar speranţa a revenit la echipa antrenată de Marius Şumudică. Cu Maxim şi Toşca pe teren, Gaziantep a reuşit o victorie de zile mari cu echipa de tradiţie din Turcia, Besiktas, scor 3-1. 

Marius Şumudică nu s-a putut abţine şi a făcut noi gesturi controversate. După ce a scăpat de suspendare, Marius Şumudică a imitat un vultur, simbolul lui Besiktas, apoi le-a arătat celor din tribună să tacă, printr-un semn. 

Marius Şumudică a avut şi o primă reacţie după marea victorie: ”Un meci frumos. Nu le-am dat nicio şansă. Am jucat bine. I-am forţat. Meritam 3 puncte cu prisosinţă. Nu am pierdut din ianuarie, acasă, putem spune că sunt pe val.

În ultimele 17 meciuri am pierdut doar la Galata, înseamnă foarte mult. Probabil o să vină şi o primă, nu ne-au spus încă cei din conducere. Toşca şi Maxim sunt pregătiţi pentru echipa naţională. Au jucat meci de meci”, declarat Şumudică pentru AS.ro.

Afla mai multe despre: marius sumudicabesiktasgaziantep besiktas 

viewscnt
Articole similare