Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Martina Navratilova s-a dat cu capul de masă când a auzit explicaţiile Simonei pentru eliminarea de la Wimbledon: ”Nu poţi spune asta”

VIDEO | Martina Navratilova s-a dat cu capul de masă când a auzit explicaţiile Simonei pentru eliminarea de la Wimbledon: ”Nu poţi spune asta”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a dat vina pe lipsa meciurilor pentru eliminarea suferită în faţa taiwanezei Su-Wei Hsieh (32 de ani, locul 48 mondial), în turul III la Wimbledon. Legendara Martina Navratilova n-a fost de acord cu această scuză şi s-a lovit amuzată cu capul de masă.

Simona Halep a preferat să nu joace niciun meci pe iarbă, după ce a câştigat Roland Garros. Numărul 1 mondial s-a plâns apoi, după eliminarea cu Su-Wei Hsieh, că suprafaţa de joc de la Wimbledon îi pune probleme, dar şi că n-a avut meciuri oficiale.

”Faptul că nu am avut un meci oficial până la Wimbledon a fost un minus. Dar nu puteam să le fac pe toate. Am ajuns până în finală la Roland Garros, iar de atunci a trecut ceva timp. Am încercat să îmi ajustez jocul, dar nu a mers aşa cum voiam”, s-a scuzat Simona Halep.

Martina Navratilova n-a fost însă impresionată de afirmaţiile făcute de Simona Halep, ba dimpotrivă. Legendara tenismenă s-a lovit cu capul de masă în momentul în care a auzit explicaţiile Simonei, spre amuzamentul celor aflaţi în studioul amenajat de BBC în complexul de la Wimbledon:



”Nu poţi spune asta! Ai avut 3 săptămâni la dispoziţie pentru a te pregăti. Înainte aveai doar una. Înţeleg că timpurile s-au schimbat, sunt mai multe cereri din partea sponsorilor. Dar chiar aşa?! Repet, sunt 3 săptămâni. Ia-ţi vacanţă una, apoi revino şi pregăteşte-te pentru turneu. Trebuia să fie relaxată, în schimb mi s-a părut mai emoţionată ca niciodată”, a spus Navratilova.

Afla mai multe despre: simona halepteniswimbledonmartina navratilova 

viewscnt
Articole similare