Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Japoniei şi a devenit campion mondial în "Marele Circ"

VIDEO | Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Japoniei şi a devenit campion mondial în "Marele Circ"

Formula 1

Comentarii

Liderul campionatului mondial de Formula 1, Max Verstappen (Red Bull), a câştigat cursa de la Suzuka, la Marele Premiu al Japoniei şi este campion mondial.

Locul doi a fost ocupat de monegascul Charles Leclerc (Ferrari), dar acesta a fost penalizat cu cinci secunde,  astffel că a fost pe trei în locul lui Sergio Perez (RedBull).

Verstappen a câştigat al doilea titlu consecutiv, cu patru etape înainte de finalul CM.

Cursa a început cu întârziere de peste două ore din cauza ploii.

De asemenea, piloţii au reacţionat după prezenţa unei macarale pe marginea pistei în timpul GP de Formula 1 al Japoniei care a provocat teama şi furia lui Pierre Gasly.

Pe Twitter, Lando Norris nu şi-a ascuns neînţelegerea. „WTF. Cum s-a întâmplat !? Am pierdut o viaţă în această situaţie cu ani în urmă. Ne riscăm viaţa, mai ales în astfel de condiţii. Vrem să facem curse. Dar asta... Inacceptabil”, a scris pilotul Mc Laren.

Aceeaşi supărare la Sergio Perez. „Cum să clarificăm că nu vrem niciodată să vedem o macara pe şine? L-am pierdut pe Jules Bianchi din cauza acestei erori.. Ce s-a întâmplat astăzi este total inacceptabil!!!!! Sper că este ultima dată când văd o macara pe şine!”

Afla mai multe despre: max verstappenformula 1suzukacampion 

viewscnt
Articole similare