Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO: Max Verstappen l-a păcălit pe Sergio Perez că-i face cadou o maşină de 150.000 de euro

VIDEO: Max Verstappen l-a păcălit pe Sergio Perez că-i face cadou o maşină de 150.000 de euro

Formula 1

Comentarii

Olandezul Max Verstappen, noul campion mondial din Formula 1, şi colegul său de la Red Bull, Sergio Perez, au făcut schimb de cadouri înainte de Crăciun. Cei doi au fost filmaţi când s-au felicitat şi şi-au oferit cadouri, iar înregistrarea momentului, un videoclip amuzant, a fost postată pe Youtube.

Max Verstappen l-a păcălit pe Sergio Perez că-i face cadou o maşină de 150.000 de euro

Olandezul i-a oferit colegului său un plic cu o felicitare. Perez a citit mesajul pe care Verstappen i l-a transmis.

"Dragă Checo, îţi urez Crăciun fericit! Vreau să îţi ofer ceva care să îţi facă zilele de cursă mai plăcute. Ştiu cât de sete îţi este în timpul curselor, aşa că sper că acest cadou te va ajuta", scria în felicitare.

Apoi, Verstappen i-a oferit un bidon de plastic de mari dimensiuni.

"Pot să pun destulă tequila aici pentru vacanţe. Nu o să-mi mai fie sete niciodată", a comentat Perez, care a continuat să citească mesajul colegului său.

"Ştiu că faptul de a fi condus o NSX a fost unul dintre momente de vârf ale tale anul acesta. Am o strânsă relaţie cu Honda şi ţi-am cumpărat o Honda NSX nouă (n.r. - care costă 150.000 de euro). Vacanţă fericită!", a scris Verstappen în felicitare.

"Este foarte frumos din partea ta, îţi mulţumesc!", a răspuns Perez.

În realitate, Verstappen i-a oferit o maşină NSX de jucărie.

Nici mexicanul nu s-a lăsat mai prejos şi i-a făcut şi el farse lui Verstappen. 

"Cadoul meu pentru tine este un lucru care să te ajute să nu mai pierzi bani în timpul grand prix-urilor. Ştiu că îţi place să inspectezi setările rivalului tău, dar asta poate fi scump dacă îi atingi maşina. Foloseşte acest lucru ca să spionezi în viitor şi să economiseşti nişte bani", a fost mesajul din felicitarea lui Perez, iar pilotul mexican i-a oferit un ochean pentru a-l spiona pe Lewis Hamilton.

Verstappen l-a pus la ochi şi a spus: "Văd o aripă spate flexibilă acolo!" El s-a referit la faptul că a fost amendat cu 50.000 de euro la Marele Premiu al Braziliei pentru că a pipăit monopostul pilotat de Lewis Hamilton. Red Bull consideră că Mercedes încalcă regulamentul tehnic, folosind o aripă spate flexibilă.

Campionul mondial a mai primit o pereche de ochelari cu un nas proeminent ca să nu fie recunoscut când spionează maşinile adversarilor. 

Checo i-a mai dat, din partea tatălui său, o fotografie cu ei trei la Marele Premiu al Mexicului.

Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a câştigat, pe 12 decembrie, Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi, a XXII-a etapă, ultima, a Campionatului Mondial de Formula 1 şi, totodată, primul său titlul mondial. 

Afla mai multe despre: f1-max verstappen-sergio perez 

viewscnt
Articole similare