Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mbappe, despre Neymar: ”Vagabondul ăsta nu-mi pasează!” Un nou scandal uriaş la PSG

VIDEO | Mbappe, despre Neymar: ”Vagabondul ăsta nu-mi pasează!” Un nou scandal uriaş la PSG

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe a fost filmat în timp ce vorbea în termeni foarte duri despre colegul său din ofensivă, Neymar.

PSG începe să aibă probleme tot mai mari din cauza personalităţii starurilor din atac. După scandalul provocat de Messi, care s-a enervat că a fost schimbat, acum a venit rândul lui Mbappe să provoace tensiuni.

Starul francez a avut o izbucnire la adresa lui Neymar, pe care l-a acuzat în termeni duri că nu-i pasează.

Mbappe, despre Neymar: ”Vagabondul ăsta nu-mi pasează”

PSG defilează în campionatul Franţei. Echipa antrenată de Mauricio Pochettino a câştigat cu 2-0 în faţa lui Montpellier şi are doar victorii de la începutul sezonului în Ligue 1.

Cu toate acestea, atmosfera din vestiar nu excelează. În timpul meciului cu Montpellier, Mbappe a fost filmat în timp ce rostea cuvinte dure la adresa lui Neymar.

”Vagabondul ăsta nu-mi pasează”, au fost cuvintele spuse de Mbappe colegului său Idrissa Gueye, ambii aflaţi pe banca de rezerve. Reacţia a venit la golul 2 marcat de PSG, reuşit de Draxler din pasa lui Neymar.

Cu câteva momente înaintea acestui gol, Mbappe a fost schimbat cu Icardi, după un nou meci fără gol pentru francez, al patrulea la rând.

Pe parcursul partidei, Mbappe a avut mai multe ocazii de a înscrie, însă n-a reuşit să spargă seria de patru meciuri fără gol.
 

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare