Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci absolut nebun între FCSB şi CSA Steaua, în Cupa Elitelor! A fost 3-3, după 0-2 la pauză. Cum a fost ironizată echipa lui Becali

VIDEO | Meci absolut nebun între FCSB şi CSA Steaua, în Cupa Elitelor! A fost 3-3, după 0-2 la pauză. Cum a fost ironizată echipa lui Becaligalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

FCSB şi CSA Steaua au terminat la egalitate partida din Liga Elitelor U19, scor 3-3. Steaua a condus cu 2-0 şi 3-2, dar a fost egalată pe final.

FCSB şi CSA Steaua sunt vecine de clasament. Juniorii echipei finanţate de Becali sunt pe locul 5, cu 17 puncte. Echipa finanţată de Ministerul Apărării ocupă poziţia a şasea, cu 12 puncte. 

Partida din Liga Elitelor a fost un nou prilej pentru cele două părţ să se ironizeze. Pe contul de Facebook al Asociaţiei Steliştilor 1947 (susţinători ai formaţiei de Liga a 4-a) a apărut o postare ironică la adresa FCSB-ului. „FC FCSB TV are onoarea de a transmite pentru prima dată, în direct, un meci al Stelei”, a fost mesajul suporterilor roş-albaştri.
 

 
"Suntem foarte dezamăgiţi, am pierdut două puncte pe greşelile noastre. Prima repriză am început moale, am reuşit să revenim în cea de-a doua, dar nu a fost de ajuns.  Eu îmi doresc să joc cât mai bine şi poate, în viitor, voi ajunge la prima echipă. Este important să te pregăteşti cu jucătorii de la prima echipă. Creşti mult în valoare, primeşti sfaturi de la jucători precum Pintilii. Este important." a declarat Laurenţiu Ardelean, jucător la FCSB.
 

Afla mai multe despre: fcsbcsa steaualiga eliteloru 19 

viewscnt
Articole similare