Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci absolut nebun la Chievo - Fiorentina! Şapte goluri, un penalty ratat şi un cartonaş roşu + gol anulat de VAR

VIDEO | Meci absolut nebun la Chievo - Fiorentina! Şapte goluri, un penalty ratat şi un cartonaş roşu + gol anulat de VAR

Serie A

Comentarii

Chievo şi Fiorentina au oferit un meci absolut nebun în jocul de deschidere al zilei de duminică din Serie A. Trupa din Florenţa s-a impus cu 4-3, deşi a avut un om eliminat încă din minutul 60.

Muriel şi Benassi au făcut 2-0 pentru Fiorentina în primele 27 de minute, dar Chievo a revenit în joc înainte de pauză în mintuul 38, prin Stepinski.

În minutul 14, Chievo a reuşit să marcheze, dar golul a fost anulat după intervenţia VAR-ului.

Meciul a explodat de-a dreptul după pauză. Mai întâi Benassi a văzut roşu direct, după un henţ în careu, iar Pellissier a restabilit egalitatea în minutul 60, din penalty.

Cu un om în minus, Fiorentina a reuşit totuşi să marcheze. Chiesa a luat o acţiune pe cont propriu şi a făcut 3-2 în minutul 79. În minutul 85, Pellissier a ratat o lovitură de la 11 metri, iar pe contraatac acelaşi Chiesa a reuşit să marcheze pentru 4-2.

Finalul a fost unul nebun, după ce Djordjevic a înscris pentru Chievo, dar gazdele n-au mai avut forţă să obţină şi egalarea. S-a terminat 4-3 pentru Fiorentina, iar trupa viola urcă pe locul 9 în Serie A. Chievo rămâne ultima în ierarhia din Italia.

Afla mai multe despre: chievofiorentinaserie a 

viewscnt
Articole similare