Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci de coşmar pentru Florin Niţă. De ziua sa, portarul român a comis două gafe de începător contra penultimei clasate

VIDEO | Meci de coşmar pentru Florin Niţă. De ziua sa, portarul român a comis două gafe de începător contra penultimei clasate

Stranieri

Comentarii

Portarul echipei Sparta Praga, Florin Niţă, a comis două gafe în meciul pe care formaţia sa l-a pierdut, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, contra echipei Karvina, în etapa a 29-a din campionatul Cehiei.

În minutul 4, internaţionalul român a ieşit hazardat din poartă, la o minge trimisă în careu din partea stângă, iar atacantul Tomas Wagner l-a lobat elegant cu o lovitură de cap, Niţă nemaiavând ce să facă.

David Guba a dus scorul la 2-0 pentru oaspeţi în minutul 25 al meciului de la Praga, scor care s-a menţinut până la pauză. În minutul 54, Wagner a realizat dubla, profitând de o nouă intervenţie greşită a goalkeeper-ului român, care a respins în faţă un şut slab din afara careului, după care atacantul ceh a îndeplinit o simplă formalitate.

Hasek a redus proporţiile scorului, în minutul 89.

În urma acestui eşec, Sparta rămâne pe 3, cu 54 de puncte, iar Karvina acumulează 26 de puncte şi se menţine pe 15, penultimul loc.

Afla mai multe despre: nita 

viewscnt
Articole similare