Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci de poveste pentru un jucător de la Espanyol! A înscris un gol şi două autogoluri în decurs de 70 de minute!

VIDEO | Meci de poveste pentru un jucător de la Espanyol! A înscris un gol şi două autogoluri în decurs de 70 de minute!

La Liga

Comentarii

Leganes şi Espanyol au început duminica spaniolă de fotbal, cu un meci cu cinci goluri. Hermoso a înscris de trei ori: o dată în poarta lui Espanyol şi de două ori şi-a învins propriul portar.

Leganes a avut un ajutor de nădejde în persoana lui Hermoso, fundaş la Espanyol. Apărătorul de 22 de ani şi-a îngropat echipa, cu două goluri marcate în propria poartă. Hermoso a dat primul autogol în minutul 11 şi a stabilit scorul pauzei. Navarro a reuşit să egaleze după patru minute de la reluare, însă scorul de 1 la 1 a rezistat până în minutul 69.

Guerrero şi-a adus din nou echipa în avantaj. Espanyol a forţat golul egalizator, însă cel care a marcat a fost tot Hermoso, din nou în propria poartă. Fundaşul catalanilor a punctat apoi şi în poarta în care trebuia. Mingea s-a lovit de el, l-a învins pe Cuellar, dar a fost prea târziu. Leganes s-a impus cu 3 la 2.

Afla mai multe despre: hermosola ligaleganesespanyol 

viewscnt
Articole similare