Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci excelent făcut de Răzvan Marin. Gazzetta dello Sport: ”A fost fenomenal. Centrarea de la gol este operă de artă”

VIDEO | Meci excelent făcut de Răzvan Marin. Gazzetta dello Sport: ”A fost fenomenal. Centrarea de la gol este operă de artă”

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a fost declarat de Gazzetta dello Sport omul meciului după Cagliari - Sassuolo 1-0.

Răzvan Marin a făcut un meci excelent în victoria obţinută de Cagliari în faţa lui Sassuolo, scor 1-0.

Internaţionalul român a centrat la unicul gol al meciului şi a avut o evoluţie foarte apreciată pe tot parcursul meciului.

Răzvan Marin, lăudat în Gazzetta dello Sport: ”A fost peste tot pe teren”

Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a prins o zi excelentă contra lui Sassuolo. Răzvan Marin s-a evidenţiat în acţiunile de la mijlocul terenului şi a centrat la golul marcat de Alessandro Deiola, în minutul 42.

Pentru evoluţia din această partidă, Gazzetta dello Sport l-a declarat omul meciului şi i-a acordat nota 7,5. Prin comparaţie, Deiola, autorul golului, a primit nota 7.

Sub titlul ”Fenomenalul Răzvan Marin”, jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport îi aduc multe laude internaţionalului român:

”Partidă de nivel internaţional. A fost peste tot pe teren. L-a anulat pe Maxime Lopez. Centrarea de la gol este o operă de artă. Plus o pasă excepţională pentru Joao Pedro”, au notat jurnaliştii italieni.

Vlad Chiricheş a fost şi el integralist, însă fundaşul lui Sassuolo n-a avut o prestaţie prea bună. Căpitanul naţionalei României a primit nota 5.

”A fost în suferinţă permanentă datorită mobilităţii permanente a lui Joao Pedro”, au notat cei de la Gazzetta dello Sport.

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare