Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci superb în Liga 2: Şelimbăr - Oţelul Galaţi 1-1. Ursu a egalat spectaculos dintr-o lovitură liberă. Ambele echipe rămân neînvinse

VIDEO | Meci superb în Liga 2: Şelimbăr - Oţelul Galaţi 1-1. Ursu a egalat spectaculos dintr-o lovitură liberă. Ambele echipe rămân neînvinse

Liga 2

Comentarii

Etapa a patra din Liga 2 a fost deschisă de meciul Şelimbăr - Oţelul Galaţi, vineri. S-a terminat 1-1, după ce moldovenii au deschis scorul prin Cisotti, iar gazdele au egalat prin lovitura liberă a lui Ursu.

VIDEO Şelimbăr - Oţelul Galaţi 1-1 (Ursu 51 / Cisotti 37)

  • În urma remizei, Şelimbăr rămâne lider cu 10 puncte, în timp ce Oţelul Galaţi ocupă locul al treilea, cu opt puncte. 

Echipele de start

  • CS Comunal Şelimbăr: Mitrovic – Riza, Natea, Dandea (cpt.), Monea, Rob. Boboc, Al. Luca, Oct. Ursu, Mir. Manole, Gele, Ciocâlteu
  • Rezerve: Silveanu – Vişa, Arhirii, D. Ursu, Curtean, R. Crişan, Cîrstean, Tud. Man, Cărăruş
  • Antrenor: Eugen Beza
  • SC Oţelul: Dur-Bozoancă – Sil. Rus, Azinovic, Yabre, Nedelea – I. Neagu (cpt.), Jardan, Cisotti, Gorovei – Cîrjan, Laur. Maxim
  • Rezerve: R. Pop – Farcaş, Sîrghi, Mih. Adăscăliţei, Cireş, A. Nica, Berisha, Mitoi, V. Markovic
  • Antrenor: Dorinel Munteanu

Min. 90+4 Finalul partidei!

Min. 78 Nica ratează o ocazie mare după ce a rămas singur cu portarul advers. Fotbalistul Oţelului a ajuns în faţa porţii, dar a tras cu piciorul stâng pe lângă. 

Min. 55 Acelaşi Ursu are o ocazie mari. Lansat spre poarta adversă, Ursu l-a lobat pe Dur-Bozoancă, dar mingea a căzut poe transversală. 

Min. 51 GOOOL Şelimbăr din lovitură liberă! Ursu a tras lângă bară de la 25 de metri, mingea a lovit stâlpul porţii şi a intrat în poartă pentru 1-1. 

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+3 Pauză!

Min. 45+3 Maxim avansează până în careul advers de unde trage pe poartă, dar Mitrovic respinge. 

Min. 37 GOOOOL Oţelul! Mitrovic se aruncă pe partea sa stângă, Cisotti trimite în partea opusă, iar moldovenii conduc cu 1-0 în deplasare. 

Min. 35 Penalty pentru Oţelul! Mitrovic încearcă să boxeze în urma unei centrări, dar se opreşte cu pumnii în Neagu, iar centralul dictează lovitură de pedeapsă. 

Min. 16 Acelaşi Cîrjan reia cu capul spre poartă, în urma unui corner, dar portarul lui Şelimbăr reţine. 

Min. 11 Oţelul oferă replica prin Cîrjan, care a tras superb din prima puţin peste poartă. 

Min. 9 Prima ocazie a gazdelor! Şelimbăr a lovit bara, iar scorul rămâne 0-0. 

Min. 4 Mingea loveşte transversala porţii lui Dur-Bozoancă după o centrare de pe partea stângă.

Min. 3 Oţelul are prima ocazie a meciului. 

Min. 1 A început meciul.


Două dintre echipele din vârful clasamentului joacă, din nou, pentru cele trei puncte. Şelimbăr a urcat pe primul loc al Ligii 2, cu trei victorii din trei meciuri, 1-0 cu FC Braşov, 4-0 cu Poli Timişoara şi 2-1 cu Progresul Spartac. 

De cealaltă parte, Oţelul Galaţi este pe locul al treilea, cu şapte puncte, după remiza cu Poli Iaşi, 0-0, victoria cu Dinamo, 3-1, şi cea cu Unirea Constanţa, scor 3-2. 

Eugen Beza, înainte de duelul cu Oţelul

”Va fi un meci extrem de complicat pentru că întâlnim o echipă în formă, aşa cum suntem şi noi. Oţelul este o echipă de luptă, o echipă construită pe caracteristicile lui Dorinel Munteanu.

Am stat de vorbă (n.r - cu fotbaliştii) ne bucurăm de moment, vrem să-l prelungim, să profităm de forma pe care o avem şi nu este niciun fel de presiune pentru că obiectivul echipei nu este primul loc. (…) Este o stare de entuziasm, dar în rândul nostru este un entuziasm ponderat pentru că au trecut doar trei etape. Luăm fiecare meci în parte, încercăm să dăm sută la sută şi vedem la final ce scoatem”, a spus Beza

Dorinel Munteanu: "Suntem mulţumiţi şi cu un egal"

”Acest joc spune foarte multe, întâlnim un adversar cu un start foarte bun de campionat, e un adversar care are în componenţă jucători buni, cu experienţă, dar, cu toate acestea, trebuie să fim concentraţi, să fim hotărâţi şi să facem un joc bun, solid, din care să luăm punct sau puncte.

Fiecare joc este foarte important pentru noi. Ţinând cont că jucăm împotriva liderului, suntem mulţumiţi şi cu un egal. Eu sunt antrenor şi nu pot să pregătesc un joc la egal. E clar că ne dorim victoria, dar trebuie să facem foarte mult, cum am făcut până acum, mai puţin la primul joc, cu Iaşi, după care nu am fost mulţumit.

Trebuie să fim concentraţi, să pregătim meciul bine, iar jucătorii care vor intra şi care vor fi introduşi după pauză, să aibă altă atitudine şi să schimbe jocul, nu cum s-a întâmplat ultimul joc, când pot să reproşez echipei doar şapte-opt minute de relaxare”, a declarat Dorinel Munteanu. 

Afla mai multe despre: şelimbăr - oţelul galaţi 

viewscnt
Articole similare