Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meciul începutului de sezon în Europa, o dezamăgire. Doar 0-0 între Liverpool şi City. Mahrez a ratat penalty în final

VIDEO | Meciul începutului de sezon în Europa, o dezamăgire. Doar 0-0 între Liverpool şi City. Mahrez a ratat penalty în finalgalerie foto

Premier League

Comentarii

Liverpool şi Manchester City au remizat, duminică, pe Anfield, scor 0-0, în etapa a 8-a din Premier League, într-un meci în care primul şut pe poartă a venit abia în minutul 62. În final, Riyad Mahrez putea să dea lovitura pentru oaspeţi, însă a ratat o lovitură de la 11 metri.

Ceea ce se preconiza a fi cel mai tare meci al începutul de sezon în Europa avea să fie, în cele din urmă, o dezmăgire. Primul şut pe poartă a venit abia în minutul 62 şi i-a aparţinut lui Mahrez, mijlocaşul algerian dovedindu-se a fi cel mai periculos fotbalist de pe teren, până la final. Fotbalistul pe care Guardiola l-a luat de la Leicester City a avut şansa de a-şi face echipa câştigătoare, însă a ratat penalty în minutul 86, lovitură de la 11 metri acordată după o intervenţie imprudentă a lui Van Dijk asupra lui Leroy Sane.

S-a terminat 0-0, iar cele două echipe rămân neînvinse în acest sezon de Premier League. Echipa antrenată de Pep Guardiola e lider după opt etape, cu 20 de puncte, la egalitate cu Chelsea şi Liverpool, următoarele două clasate.

Liverpool - Manchester City 0-0
Penalty ratat: Mahrez 86'

Echipele de start:

Liverpool: Alisson - Gomez, Lovren, Van Dijk, Robertson - Milner, Henderson (C), Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane

City: Ederson, Walker, Stones, Laporte, Mendy - B. Silva, Fernandinho, D. Silva (C), -  Mahrez, Aguero, Sterling 


Min. 86: Penalty ratat! Mahrez trimite în forţă, iar mingea trece peste poarta lui Alisson. Şansă uriaşă de a deschide scorul irosită de mijlocaşul venit de la Leicester City.

Min. 85: Penalty pentru Manchester City. Van Dijk are o intervenţie imprudentă asupra lui Sane, în propriul careu, iar Atkinson acordă penalty fără ezitare.

Min. 75: Ocazie City. Acelaşi Mahrez pune în pericol poarta lui Alisson, cu un şut la colţul scurt, mingea fiind respinsă în corner de goalkeeper-ul brazilian.

Min. 62: Primele două şuturi pe poartă ale întâlnirii. Mai întâi, Mahrez trimite în baţele lui Alisson, pentru ca Salah să îşi încerce şi el şansa la cealaltă poartă.

Min. 61: Ocazie City. Mahrez şutează bine, din unghi, însă mingea trece puţin pe lângă bara din stânga porţii lui Alisson.

Min. 50: Aproape o oră de joc fără şut pe poartă.

Min. 46: S-a reluat jocul.

Pauză pe Anfield, după o repriză în care cele două echipe n-au tras pe poartă.

Min. 46: Două minute de prelungire pentru prima parte a jocului.

Min. 29: Schimbare la Liverpool: iese Milner, accidentat, intră Naby Keita.

Min. 26: După un start bun de meci al gazdelor, City a preluat conducerea jocului: 75 la sută posesie, în ultimele zece minute, pentru elevii lui Pep Guardiola.

Min. 20: Oaspeţii cer penalty, după o intervenţie a lui Lovren asupra Aguero, însă arbitrul Atkinson a lăsat jocul să continue.

Min. 14: Lovitură de la colţ pentru City, după o incursiune a lui Sterling, în stânga, fază încheiată cu un şut deviat în corner.

Min. 1: A început partida de pe Anfield.


Sezonul trecut Manchester City a defilat în campionat. Acum are însă concurenţă serioasă. Liverpool vrea să le fure titlul cetăţenilor şi să câştige primul trofeu după 29 de ani în Premier League. Cormoranii dau a doua bătălie adevărată în această stagiune duminică, când primesc pe Anfield Road trupa lui Guardiola în derbyul startului de sezon din Anglia. Runda trecută, Liverpool a remizat pe Stamford Bridge în disputa cu Chelsea şi a oprit seria de şase victorii consecutive.

Şi City are o singură remiză în primele şapte etape. A fost egala lui Wolverhampton, în runda cu numărul trei. În rest au fost doar victorii pentru campioana din Albion. David Silva & Co abia aşteaptă confruntarea cu trupa antrenată de Klopp. Anul trecut, cetăţenii au fost eliminaţi din sferturile Champions League chiar de către Liverpool după o dublă terminată de antrenorul catalan în tribune, eliminat de central în returul duelului din primăvara acestui an. 

Partida dintre Liverpool şi Manchster City a fost prefaţată pentru telekom Sport de vasile Miriuţă, care a prezentat atuurile fiecărei echipe înaintea super confruntării de duminică. 

Afla mai multe despre: liverpoolmanchester citypremier leaguekloppguardiola 

viewscnt
Articole similare