Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meciul şi controversa în Superligă! ”E ofsaid! Cred că e ofsaid”. Totuşi, VAR-ul a validat reuşita

VIDEO | Meciul şi controversa în Superligă! ”E ofsaid! Cred că e ofsaid”. Totuşi, VAR-ul a validat reuşitagalerie foto

Fotbal

Comentarii

Meciurile din Superligă continuă să producă momente controversate.

Luni, la partida dintre FC Voluntari şi FC Botoşani s-a validat un gol la limită, după consulatarea VAR-ului.

Fază controversată la FC Voluntari - FC Botoşani

FC Voluntari a deschis scorul în minutul 54, prin George Merloi, după o pasă bună în faţa porţii primită de la Radu Boboc.

Înainte de a ajunge mingea la Radu Boboc, s-a pus problema dacă devierea lui Adam Nemec l-a prins pe fundaşul dreapta în poziţie de ofsaid.

La prima vedere a părut a fi ofsaid: ”Eee, e ofsaid. Cred că e ofsaid”, a fost şi reacţia comentatorului Orange Sport Bogdan Cosmescu.

VIDEO: Golul marcat de George Merloi

Centralul partidei, Cătălin Buşi, a fost atenţionat din camera VAR că faza trebuie atent analizată, înainte de a se lua decizia finală.

După minute bune de măsurători, Ovidiu Haţegan a decis că golul trebuie validat, deoarece Radu Boboc se află pe linie cu fundaşul celor de la FC Botoşani, Gabriel Mutombo.

Cu toate acestea, nu a existat nicio reluare cu liniile trase de către arbitri, pentru a ne convinge că este luat decizia corectă.

Discuţia se poartă în jurul umărului lui Radu Boboc, în raport cu vârful piciorul lui Mutombo. Arbitrii au decis că jucătorii sunt pe linie. Când acest lucru se întâmplă, se dă credit jucătorului în atac, în cazul de faţă Radu Boboc.

Afla mai multe despre: voluntari - botosanibusihategan 

viewscnt
Articole similare