Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meciuri dramatice în Serie A! Chiricheş a jucat în thriller-ul Udinese - Sassuolo 3-2. Venezia - AS Roma 3-2, Napoli s-a încurcat

VIDEO | Meciuri dramatice în Serie A! Chiricheş a jucat în thriller-ul Udinese - Sassuolo 3-2. Venezia - AS Roma 3-2, Napoli s-a încurcat

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

AC Milan - Inter 1-1

Ciprian Tătăruşanu a fost protagonist în derby-ul oraşului Milano. Portarul român i-a apărat un penalty lui Lautaro Martinez şi a salvat un punct pentru gazde. Era minutul 27, iar scorul era 1-1. Inter deschisese scorul dintr-un penalty, la care Calhanoglu l-a păcălit pe Tătăruşanu. Milan a egalat cu şansă: de Vrij şi-a dat autogol la un corner. Perioadele au fost apoi împărţite. Inter a avut două şanse mari în finalul primei părţi, dar Barella şi Martinez nu au reuşit să înscrie. În finalul părţii a doua, Milan a fost aproape de victorie. Handanovic a scos lovitura liberă bătută de Ibrahimovic. Apoi Selemekers şi Kessie nu au reuşit nici ei să înscrie, chiar în minutul 90, iar Milan şi Napoli rămân la egalitate de puncte pe primul loc în Serie A.

Venezia - AS Roma 3-2

Roma a luat gol după 2 minute şi 39 de secunde în deplasarea de la Venezia. Caldara a semnat cel mai rapid gol primit de romani în mandatul lui Mourinho. Replica a venit pe final de repriză. Shomurodov a egalat, iar Tammy Abraham a adus-o pe Roma în avantaj chiar înainte de pauză. Gazdele au reuşit egalarea din penalty. Aramu a marcat pentru Venezia. Dezastrul pentru echipa lui Mourinho a venit în minutul 74 când nigerianul Okereke a marcat golul victoriei pentru Venezia.

Sampdoria - Bologna 1-2

Radu Drăguşin a fost rezervă pentru Sampdoria şi a intrat în minutul 85, când scorul final fusese deja stabilit. Svanberg a deschis scorul cu un şut violent. Apărarea lui Mihajlovic a amorţit şi i-a permis lui Thorsby să egaleze. A venit rândul defensivei Sampdoriei să greşească, iar Arnautovic i-a adus victoria Bolognei.

Udinese - Sassuolo 3-2

Vlad Chiricheş a fost titular pentru Sassuolo, care a avut parte de un meci nebun la Udine. Deulofeu a deschis scorul pentru gazde chiar din faţa fundaşului român. O gafă uriaşă a portarului Silvestri i-a permis lui Berardi să egaleze. Sassuolo a trecut în avantaj prin Fratezi, care a tras necruţător din careu. Tânărul atacant al neroverzilor a înscris apoi şi în cealaltă poartă. A deviat nefericit şutul lui Molina şi s-a făcut 2-2. În partea a doua a înscris doar Udinese. Beto a fost servit excelent de Pereyra şi a marcat pentru a patra oară în acest sezon.

Lazio - Salernitana 3-0

Lazio s-a impus clar în meciul de pe Olimpico împotriva Salernitanei. Immobile a deschis balul şi a ajuns la 165 de goluri în Serie A. Imediat, Pedro a dublat avantajul romanilor şi a stabilit scorul pauzei. În partea a doua a mai înscris şi Luis Alberto, iar Lazio e pe cinci în Serie A. 

Napoli - Verona 1-1

Napoli a omagiat un an de la decesul lui Diego Maradona cu un tricou special şi spectaculos, însă nu a reuşit să-l onoreze pe El Pibe D'Oro şi cu un succes. Giovani Simeone a marcat primul pe San Paolo. Fiul antrenorului de la Atletico Madrid este cel mai în formă atacant din Serie A: a marcat de şapte ori în ultimele patru meciuri, iar reuşitele au venit cu Lazio, cu Juventus şi cu Napoli. Di Lorenzo a egalat cu un şut printre picioarele portarului advers. Verona a rămas în nouă jucători, după ce Bessa şi Kalinic au fost eliminaţi în final, dar a rezistat: Mertens a lovit bara din lovitură liberă. S-a terminat 1-1, iar Napoli a cedat primele puncte acasă în acest sezon.

Afla mai multe despre: vlad chirichesserie ameciuri italia 

viewscnt
Articole similare