Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mercato trist pentru FCSB. Bogdan Andone a recunoscut că Becali nu-i va aduce jucători: ”Probabil el va veni în iarnă”

VIDEO | Mercato trist pentru FCSB. Bogdan Andone a recunoscut că Becali nu-i va aduce jucători: ”Probabil el va veni în iarnă”

FCSB

Comentarii

Altădată lider detaşat la capitolul transferuri şi investiţii, FCSB se pregăteşte acum de o vară secetoasă. Gigi Becali nu va băga mâna în buzunar pentru niciun transfer, iar Bogdan Andone va trebui să se mulţumească doar cu lotul actual.

Noul tehnician al FCSB a recunoscut că nu vor fi transferuri în această perioadă, iar unicul jucător care va sosi la echipă va fi Olaru, care a semnat deja cu roş-albaştrii, dar va rămâne la Mediaş până în iarnă.

Vom vedea dacă mai vin jucători, mai discutăm. În mare măsură lotul este format. Va veni şi Olaru, probabil din ianuarie. În mare măsură, cam ăsta e lotul. Nu ştiu, mai discutăm, vedem cum se mişcă lucrurile. Dar lotul cam acesta va fi. Vor veni băieţii de la echipa naţională, vor veni băieţii de la tineret şi eu cred că avem un lot echilibrat numeric şi extrem de valoros”, a spus Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: bogdan andonefcsbtransferuri 

viewscnt
Articole similare