You are here:

VIDEO | Mesaj pentru Contra de la un stranier neconvocat: "Sunt probleme în defensivă" De ce crede că ar fi putut să fie şi el în lot

VIDEO | Mesaj pentru Contra de la un stranier neconvocat: "Sunt probleme în defensivă" De ce crede că ar fi putut să fie şi el în lot

Fotbal

Comentarii

România joacă în prima jumătate a lunii iunie două meciuri în preliminariile pentru EURO 2020. Unul dintre stranier, om de bază la echipa lui, şi-ar fi dorit să fie printre convocaţi.

Naţionala României s-a reunit pentru partidele din preliminariile Euro 2020, cu Norvegia şi cu Malta de pe 7 şi 10 iunie. Contra a convocat 26 de jucători pentru cele două partide. Ambele meciuri sevor juca în deplasare. 

Patru jucători care evoluează în străinătate se regăsesc printre fundaşii convocaţi de Contra. Mihai Popescu ar fi vrut şi el să prindă, în premieră, lotul. A jucat meci de meci la St. Mirren, alături de care s-a salvat in extremis de la retrogradare. Chiar în meciul decisiv de menţinere în prima ligă, fundaşul a transformat o lovitură de departajare cu Dundee United. 

Întrebat dacă s-a gândit la convocare, Popescu a răspuns: "Sincer, da, m-am gândit, pentru că am citit de fiecare dată când s-a făcut lotul, că sunt probleme în defensivă. Eu sper în primul rând să-mi fac treaba cât de bine pot la echipa unde voi evolua şi dacă selecţionerul mă va dori acolo, o să vin cu cea mai mare plăcere".

Lista fundaşilor convocaţi de Contra:

Romario Benzar (FCSB, 15/0), Cristi Săpunaru (Kayserispor, 34/0), Dragoş Grigore (Ludogorets, 35/0), Ionuţ Nedelcearu (FC Ufa, 3/0), Iulian Cristea (FCSB, 0/0), Alin Toşca (PAOK, 15/0), Nicuşor Bancu (U Craiova 1948 CS, 9/0)

 

Afla mai multe despre: popescunationalacontra 

viewscnt
Articole similare