You are here:

VIDEO | Mesajul disperat postat de Karius pe internet după o nouă serie de gafe în poarta lui Liverpool

VIDEO | Mesajul disperat postat de Karius pe internet după o nouă serie de gafe în poarta lui Liverpoolgalerie foto
Comentarii

Transferul record al lui Alisson la Liverpool e cât se poate de justificat! Karius a făcut două gafe uriaşe în amicalul pierdut de "cormorani", 1-3, cu Borussia Dortmund.

Portarul lui Liverpool continuă să gafeze inexplicabil. În amicalul cu Borussia Dortmund, de la International Champions Cup, Karius s-a făcut din nou de râs. Încă din startul partidei, a respins greşit o minge până la un adversar şi a scăpat, cu mare noroc, fără gol primit.

Liverpool a deschis scorul prin Virgil Van Dijk, apoi, Pulisic i-a dat gol lui Karius din penalty! Tot el a marcat şii în minutul 89, când l-a lăsat pe portarul "cormoranilor" fără reacţie. În prelungiri, Karius a mai gafat o dată. A respins direct la adversar, care a marcat cu poarta goală. 

Imediat după meci, Karius a postat o fotografie cu un mesaj puternic pentru constestatari: "Pentru cei care se bucură pentru eşecul şi suferinţa celorlalţi, chiar îmi pare rău pentru ei. Indiferent ce se întâmplă în viaţa voastră, de suportaţi atâta furie şi ură, eu îmi doresc ca totul să treacă, iar toate lucrurile bune să vină către voi".

 
În apărarea lui Karius a sărit şi Iker Casillas. "Când se vor termina toate aceste atacuri asupra lui Loris Karius? Sunt multe alte probleme mai serioase în lumea asta. La naiba! Lăsaţi-l în pace. Este şi el o persoană, la fel ca noi toţi" , a fost mesajul postat de Casillas pe Twitter.

 

Afla mai multe despre: liverpoolkariusdortmund 

viewscnt
Articole similare