Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Messi, hat-trick de pase decisive împotriva lui Saint-Etienne! Segio Ramos a debutat după aproape cinci luni la PSG

VIDEO | Messi, hat-trick de pase decisive împotriva lui Saint-Etienne! Segio Ramos a debutat după aproape cinci luni la PSG

PSG

Comentarii

PSG a reuşit să se impună în etapa a 15-a, împotriva ultimei clasate Saint-Etienne, scor 3-1

Liderul PSG a înfruntat-o pe codaşa Ligue 1 în etapa a 15-a. Saint-Etienne a primit vizita echipei pariziene, însă nu a putut obţine nici măcar un punct împotriva starurilor lui Pochettino.

După ce un gol rapid al lui Neymar, ulterior înlocuit din pricina unei accidentări horror, a fost anulat pentru offside, gazdele au preluat surprinzător conducerea, prin reuşita lui Bouanga.

Jocul mergea bine pentru Saint-Etienne, care nu se lăsa în faţa unor adversari mult mai bine cotaţi, însă o greşeală avea să o coste meciul.

Timothee Kolodziejczak a încasat un cartonaş roşu direct, deşi eliminarea poate fi considerată severă, iar parizienii au revenit imediat în joc, egalând un minut mai târziu, prin Marquinhos.

Messi, hat-trick de pase decisive, Ramos a debutat

O centrare a lui Messi, din lovitură liberă, a fost transformată perfect de căpitanul PSG-ului, iar scorul era egal la pauză.

În partea a doua, parizienii au presat şi au forţat, însă nu au putut prelua avantajul până pe final de meci.

Cu gazdele mai mult decât obosite, Lionel Messi a văzut spaţiul şi l-a servit pe Di Maria, care a punctat.

În minutele de prelungire, Messi a mai centrat o dată pentru Marquinhos, care a marcat din nou, argentinianul trecându-şi în cont al treilea asisst al partidei.

Deşi scorul denotă o victorie confotabilă pentru PSG, situaţia ar fi putut fi foarte diferită fără eliminarea lui Kolodziejczak, care a uşurat semnificativ treaba parizienilor.

Mai mult, Saint-Etienne este ultima clasată din Ligue 1, iar felul în care a jucat PSG în prima repriză a demonstrat că Mauricio Pochettino nu scoate maxim din fotbaliştii săi.

Un aspect pozitiv al serii totuşi a fost debutul lui Sergio Ramos, care şi-a făcut prima apariţie pentru PSG la aproape cinci luni de când a venit pe Parc des Princes.

A fost primul meci al carierei jucat împreună pentru Ramos şi Messi, care de la căpitanii lui Real Madrid şi Barcelona au ajuns coechipieri la PSG.

Afla mai multe despre: leo messi psg saint-etienne 

viewscnt
Articole similare