You are here:

VIDEO Messi, mesaj emoţionant pentru Luis Suarez, la retragerea atacantului din naţionala Uruguayului

VIDEO Messi, mesaj emoţionant pentru Luis Suarez, la retragerea atacantului din naţionala Uruguayului
Comentarii

După ce a jucat ultimul meci al carierei pentru Uruguay împotriva Paraguayului (0-0), vineri, la Montevideo, Luis Suarez, în vârstă de 37 de ani, a primit un omagiu sincer din partea prietenului şi partenerului său de club de la Inter Miami, Lionel Messi.

„Salut, grăsuţule. Am vrut să îţi fiu alături în această zi foarte importantă pentru tine, pentru familia ta şi pentru fanii fotbalului”, a declarat campionul mondial argentinian într-un mesaj video difuzat pe ecranul uriaş al stadionului din Montevideo.

„M-am bucurat să fiu alături de tine şi ştiu cât de dificil a fost să iei această decizie, pentru că ştiu cum este să joci pentru echipa naţională a Uruguayului. Sper doar să apreciezi acest omagiu, care este mai mult decât meritat. Întotdeauna ai dat totul pentru echipă, până în ultima zi. Laşi o mare moştenire pentru generaţiile viitoare. Acesta este sfârşitul unui capitol important din cariera ta, dar, din fericire, mai ai mulţi ani de fotbal în faţă”, i-a transmis Messi.

Aceste cuvinte l-au emoţionat pe coechipierul său, care a fost pe punctul de a plânge pe teren.

Neymar, fostul său coechipier în MSN la Barça, a avut şi el câteva cuvinte pentru legenda uruguayană: „A fost o onoare pentru mine să te cunosc ca jucător şi ca om. Uruguayenii îşi vor aminti întotdeauna şi vor preţui un jucător incredibil. Te iubesc foarte mult”, a spus fostul star de la PSG.

Legendarul atacant uruguayan Luis Suarez a jucat o ultimă partidă internaţională la Montevideo, vineri, în remiza, scor 0-0 cu Paraguay, în preliminariile zonei sud-americane pentru Cupa Mondială FIFA 2026.

„El Pistolero” se retrage din tricoul albastru, după ce a marcat 69 de goluri în 143 de selecţii, suficient pentru a deveni, la 37 de ani, cel mai bun marcator din toate timpurile al Celeste.

Afla mai multe despre: messiluis suarezuruguay 

viewscnt
Articole similare