Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Roman şi-a anunţat retragerea după primul meci din noul sezon: "Am trecut prin multe"

VIDEO | Mihai Roman şi-a anunţat retragerea după primul meci din noul sezon: "Am trecut prin multe"

FC Botoșani

Comentarii

Mihai Roman a marcat un gol care s-a dovedit a fi dificil pentru victoria lui FC Botoşani cu FC Argeş. La finalul meciului, fostul jucător de la Rapid şi FCSB a anunţat că se va retrage din fotbal.

"Cred că acest an o să fie şi ultimul pentru mine. Am trecut prin multe, am avut multe accidentări grave. Sincer, încă nu m-am gândit (n.r. - ce o să fac după). Antrenor sigur nu o să fiu, pentru că nu îmi place să mă cert cu absolut nimeni. Sunt un băiat mai liniştit şi cred că antrenoratul nu mă ţine", a declarat Mihai Roman. 

Până la momentul retragerii, Roman mai are ocazia să joace în Europa League. FC Botoşani o va înfrunta la mijlocul săptămânii pe FC Odabasay, în turul 1 preliminar din Europa League: "Cu siguranţă va fi un meci foarte dificil. Mergem acolo să câştigăm, indiferent de ce echipă puternică vom avea în faţă. Vom merge până la capăt şi sper să ne calificăm. 

Este o deplasare lungă, apoi avem meci după două zile... o să fie oboseală, o să fie greu, dar important este să ne întoarcem calificaţi de acolo", a mai spus fotbalistul. 

 

Afla mai multe despre: mihai romanfc botosani 

viewscnt
Articole similare