Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Teja, înainte de duelul cu fostul său secund, Bogdan Andone: "Va trebui să dăm goluri ca să câştigăm"

VIDEO | Mihai Teja, înainte de duelul cu fostul său secund, Bogdan Andone: "Va trebui să dăm goluri ca să câştigăm"

CSM Poli Iași

Comentarii

În meciul dintre Astra Giurgiu şi Poli Iaşi, transmis în direct luni, de la ora 18:00, la Telekom Sport 1, se vor întâlni Mihai Teja şi Bogdan Andone, care au lucrat împreună la FCSB. Teja a vorbit într-o conferinţă de presă despre duelul cu fostul său secund.

"A fost secundul meu, un om cu un caracter bun, un băiat care cunoaşte fotbal şi am lucrat bine împreună. Dar nu eu joc, nu Bogdan, ci jucătorii în funcţie de filosofia pe care o ai. Nu poţi să schimbi într-o săptămână lucruri foarte multe, dar cu siguranţă a schimbat ceva, probabil atmosfera, psihicul, au câştigat primele două meciuri cu el pe bancă", a spus Mihai Teja despre revederea cu Andone, alături de care nu a reuşit să câştige titlul pe banca FCSB-ului. 

Tehnicianul de la Poli Iaşi este conştient de forţa Astrei şi este de părere că nu doar Budescu sau Alibec sunt periculoşi: "Întâlnim o echipă bună, puternică, care şi-a schimbat antrenorul, cu jucători capabili să facă diferenţa în orice moment, o echipă puternică mai ales pe teren propriu. Atunci va trebui să fim atenţi, să speculăm fiecare situaţie pe care o vom avea, să fim pregmatici, să dăm maxim, să dăm goluri ca să câştigăm. Sunt jucători de mare calitate, care se ştiu şi se simt foarte bine. Nu numai ei doi, să nu uităm de Răduţ, de Matei, de Tamaş", a a mai spus Teja în conferinţa de presă premergătoare meciului. 

Afla mai multe despre: mihai tejapoli iasi 

viewscnt
Articole similare