Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihăilă a jucat 80 de minute în Atalanta - Parma şi a avut un şut periculos! Sassuolo, victorie fără Chiricheş pe teren. Rezultatele din Serie A

VIDEO | Mihăilă a jucat 80 de minute în Atalanta - Parma şi a avut un şut periculos! Sassuolo, victorie fără Chiricheş pe teren. Rezultatele din Serie A

Serie A

Comentarii

Rezultatele zilei din Serie A.

Sampdoria - Inter 2-1

Inter a ratat şansa se a trece pe primul loc, măcar pentru câteva ore. Alexis Sanchez a ratat un penalty în startul meciului cu Sampdoria, iar Inter a plătit. Doi foşti jucători ai nerazzurilor l-au pedepsit pe Conte. Candreva de la punctul cu var şi Balde Keita au stabilit scorul pauzei. În partea a doua, de Vrij a punctat pentru milanezi, dar nu a mai fost o revenire cu care Inter şi-a obişnuit fanii în ultima perioadă.

Crotone - Roma 1-3

Roma a făcut scor pe terenul nou promovatei Crotone şi a urcat pe poziţia a treia în Serie A. Borja Mayoral a reuşit prima sa dublă în Serie A în mai puţin de jumătate de oră. Mihtarian a stabilit scorul pauzei din penalty. Crotone a revenit în partea a doua prin Golemic.

Atalanta - Parma 3-0

Valentin Mihăilă a intrat pentru Parma în minutul 10 al meciului de la Bergamo, cu Atalanta. Atacantul român a avut singurul şut pe poartă al oaspeţilor, în minutul 86. Echipa lui Gasperini a câştigat lejer. Muriel a marcat în prima parte. Zapata l-a imitat în cea de-a doua. Gosens a stabilit scorul final.

Lazio - Fiorentina 2-1

După două meciuri în care a luat doar un punct, Lazio a regăsit succesul în Serie A. Caicedo a deschis scorul încă din minutul 6. Cu un sfert de oră înainte de final, Immobile a marcat pentru a cincea etapă la rând şi a ajuns la 11 reuşite 14 partide jucate. 

Sassuolo - Genoa 2-1

Fără Chiricheş, Sassuolo a câştigat acasă cu Genoa şi rămâne pe loc de Liga Campionilor. Boga a deschis scorul în startul părţii secunde. Şomodurov a eglata pentru grifoni. Golul victoriei a venit de la puştiul Raspadori, care a bifat primul gol stagional. 

Cagliari - Benevento 1-2

Radja Nainggolan s-a întors la Cagliari dar nu a împiedicat o nouă înfrângere a echipei lui Eusebio Di Francesco. Belgianul a fost totuşi aproape să înscrie golul etapei în meciul cu Benevento. Golgheterul Joao Pedro a fost cel care a marcat pentru sarzi însă defenisva lui Cagliari a clacat de doua ori pe final de primă repriză. Răzvan Marin a fost integralist si a avut cea mai mare ocazie a reprizei secunde dar a ratat preluarea intr-o pozitie ideala.

 

Afla mai multe despre: serie aparmavalentin mihaila 

viewscnt
Articole similare