Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihalache, cu ochii în lacrimi după ce l-a accidentat pe Koljic: "Îmi pare rău!". Cârţu a urlat din tribună: "Golanul a făcut-o intenţionat!"

VIDEO | Mihalache, cu ochii în lacrimi după ce l-a accidentat pe Koljic: "Îmi pare rău!". Cârţu a urlat din tribună: "Golanul a făcut-o intenţionat!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Ovidiu Mihalache (35 de ani) a reacţionat la finalul meciului U Craiova - Poli Iaşi 1-0, în care l-a accidentat grav pe Elvir Koljic. Fundaşul Iaşiului şi-a cerut scuze, cu ochii în lacrimi, şi a spus că n-a avut nici cea mai mică intenţie să-l accidenteze pe golgheterul Craiovei.

În minutul 35, Mihalache a încercat să-l deposedeze pe Koljic şi l-a accidentat grav, după ce l-a prins cu glezna în pământ şi i-a aplicat o forfecare. Fundaşul a luat roşu şi, la final, şi-a cerut scuze pentru intervenţia sa.

"Îmi pare foarte rău, pentru că m-am uitat de zeci de ori la reuluări şi după aceea am aflat că a fost o accidentare gravă. A fost un duel în care am jucat mingea, m-am uitat şi pe reluare. Mingea a rămas la mine. Eu m-am dus în prima fază cu piciorul drept, am luat mingea şi cu stângul am văzut pe reluare că l-am atins. Nici cea mai mică intenţie nu am avut-o să îl lovesc. M-am dus fix să câştig duelul. Îmi pare foarte rău, am 35 de ani, nu am lovit în viaţa vieţii mele pe nimeni. E al doilea roşu din carieră pe care îl iau.

Nu contează că am luat un roşu, puteam să iau zece roşii. Îmi pare rău, pentru că s-a accidentat el. Ştiu cum e să fii accidentat. Un fotbalist din asta trăieşte. Am stat şi m-am uitat de zeci de ori la reluări şi îmi pare rău că s-a accidentat. De aceea îmi pare rău, nu de altceva. E foarte urât să fii accidentat, mai ales, fractură.



Îmi cer scuze în faţa lui, în faţa familiei lui. Ştiu cât de greu e să stai accidentat, mai ales să ai fractură, să stai patru, cinci luni. O să îl sun. Acum scuzele mele sunt în van. Nici nu ştiu cum să procedez în astfel de momente. Când am luat roşu nici nu m-am mai uitat la meci. Am stat în vestiar şi după am mers în autocar. "
, a spus Ovidiu Mihalache.

La  un moment dat, în timpul flash-ului lui Mihalache, Sorin Cîrţu a întrerupt interviul şi a strigat din tribună: "De ce îi luaţi interviu golanului? A făcut-o intenţionat!".



Meciul U Craiova - Poli Iaşi s-a terminat 1-0 pentru olteni după golul marcat de Cristi Bărbuţ în minutul 51. Echipa lui Bergodi are parcurs perfect în Liga 1: şase victorii din şase!

Afla mai multe despre: ovidiu mihalachepoli iasiaccidentareu craiova 

viewscnt
Articole similare